Balık Haftalık Burç Yorumları (17 Ekim – 23 Ekim Haftası)

Balık burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası neler bekliyor? Balık burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 17 Ekim – 23 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bunu kendine sakla, en azından bu seferlik. Bazı şeyler hakkında doğru fikre sahipsiniz (elbette) ve tavsiyeniz hem aranmayı hem de takip edilmeyi hak ediyor. Ancak hafta başlarken, diğerleri dağınızın tepesinden aşağı atılan gerçeği duymaya hazır değiller. Ne yapabilirsin? Dramadan kaçının ve insanların kendi hatalarından ders almasına izin verin. Haftanın ilerleyen saatlerinde yardım etmekten çekinmeyin. Diğerleri, belki de sizin fark ettiğinizden daha fazla, adım attığınızı takdir edecektir. (Yardımseverliğin bu kadar büyüleyici olabileceğini kim bilebilirdi?) Bu hafta sonu, bir değişiklik için kendinize yardım etmek için biraz zaman ayırın. Hakediyorsun.


Balık Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Romantik hayatınız en hafif tabirle ilginç. Etrafınızda pek çok harika insan var, muhtemelen sayılamayacak kadar çok! Bu hafta çok fazla kalp kırmamaya dikkat edin, ancak günlük olarak ne kadar lezzetli olduğunuzun farkına varın! Senin için aşk, onlarla birlikte olduğun anda kiminle olduğunla ilgili! Pek çok arkadaş randevusuna gidebilirsin – belki bir ya da üç ve normalde geçmişte hissettiğinden biraz daha sosyal hissedebilirsin.

Benlik duygunuz gelişiyor ve tüm hafta boyunca kendinizi sıcak hissetmenizi sağlıyor. Uyanık olmak! Hatta önümüzdeki birkaç hafta içinde bu duyguları daha da ateşleyebilecek bir sevgiliyle tanışabilirsiniz. Duygularınız konusunda açık olmaya dikkat edin, çünkü aranızda direnmesi çok zor bir ton tutku olabilir!


Balık Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Finansal istikrara odaklan, Balık.

Özellikle sevdiklerinize, ailenize ve evinize dikkat etmeniz gerekiyorsa, mali durumunuzu düzene sokmak için şimdiki gibi bir zaman yoktur. Bu nedenle, 17-18 Ekim Pazartesi – Salı günleri Terazi’de güneş ve Venüs İkizler’de Mars ile üçgen açı yaptığında, seçeneklerinizi keşfetmek isteyebilirsiniz. Haftanın başında emeklilik fonları, borçlar, yatırımlar, ortak mülk ve ortak varlıklar akla geliyor. Ev hayatınızın ve sevdiklerinizin icabına bakılmasını sağlamak için finansal olarak motive olabilirsiniz, bu da kontrol duygunuzu etkileyecektir. Her şeyi bir kenara bırakarak giderek daha güçlü hissetmeyi bekleyin. Zorlayıcı olsa da, Terazi’deki Merkür, hafta ortası Koç’ta geri giden Kayron’a karşı çıktığında, mali durumunuz hakkında aynaya sert bir şekilde bakmanız gerekebilir. Muhalefet, bolluk ve güvenlik elde etmek için başkalarıyla birlikte çalıştığınızda daha iyi durumda olabileceğinizi öne sürüyor. Sizi bekleyen karşılıklı, uyumlu ortaklıklar varsa hepsini tek başınıza yapmanıza gerek yok! Haftanın sonuna doğru, Venüs güneşle Terazi burcunda kavuştuğunda, seçenekleriniz ve bekleyen kararlarınız konusunda daha huzurlu hissedebilirsiniz.


Balık Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta aşk oyununda kazanabilirsiniz.

Hafta, 16 Ekim Pazar günü, Güneş Terazi’de ve samimiyet evinizin Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Kötü bir zamanlama olarak başlayan şey, aslında mükemmel bir şekilde sonuçlanabilir. Balık, diğer kişinin programında ayarlamalar yapmaya hazır olmanız yeterlidir. Hayal kırıklığı, aniden takvimlerinde bir açılış olduğunda sevindirici olur. Bu, akşam geç saatlere kadar fantezi eğlence zamanına yol açabilir.

17 Ekim Pazartesi günü güneş, Mars’ı İkizler burcunda ve konut evinizde üçgen açı yapıyor. Bugün çok enerjin var. Ayak işlerini yapıyor ve kileri yeniden dolduruyor, garajı temizliyor veya aile odasını düzenliyor olabilirsiniz. Balıklar, eski dosyaları taramak ve parçalamak ve dosya dolaplarını temizlemek için tüm evrak işlerinizi gözden geçirmeyi düşünün. Yapılacaklar listenizdeki şeyleri kontrol etmek için iyi bir gün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.