Balık Haftalık Burç Yorumları (10 Ekim – 16 Ekim Haftası)

Balık burcunun 10 Ekim – 16 Ekim haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 10 Ekim – 16 Ekim haftası neler bekliyor? Balık burcunun 10 Ekim – 16 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 10 Ekim – 16 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 10 Ekim – 16 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 10 Ekim – 16 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 10 Ekim – 16 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi nereye bakarsanız bakın sevginin, mutluluğun ve huzurun görüntülerini görürsünüz. Sevdiğin insanlara onları ne kadar çok sevdiğin hakkında sevimsiz şeyler söylemen için neredeyse yeterli. Oturup bir şiir yazma isteği uyandırmak için neredeyse yeterli. Şiir, garip bir şekilde, yazdığınız şeyler, okuduğunuz şeyler veya başka birinin size okuduğu şeyler olsun, haftanızda büyük bir rol oynayacak. Yeterince doğru, Salı’dan Cuma’ya kadar hepsi beklenmedik ve şaşırtıcı derecede romantik bir haftasonuna doğru ilerliyor.


Balık Burcu 10 Ekim – 16 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sabır başarıyı getiriyor.

Hafta 9 Ekim Pazar günü, Venüs Terazi’de ve yakınlık evinizin Boğa’da Kuzey Düğüm ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Koç burcunda da dolunay var. Son zamanlarda, siz ve sevgiliniz arasındaki zamanlamanın yanlış olduğunu hissediyor olabilirsiniz. Balıklar, sabah yatmak isteyebilirsiniz, ancak golf oynamak için erken kalkmışlardır. Ya da birlikte kahvaltı yapmak istiyorsunuz ama onlar koşuya çıkıyorlar. Öğleden sonra güzelce uyum sağladığınızda bugün işler değişebilir ve akşamları keyifli bir yastık sohbeti için bir araya gelebilirsiniz.

11 Ekim Salı günü Terazi’deki güneş, Kova’daki Satürn’ü ve perde arkasındaki çalışma evinizi üçgenler. Bugün, bir projenin son kısımlarını bitirmek için ofis kapınızı kapatmanız gerekebilir. Balık, mimari çizimlere bakıyor, mühendislik özelliklerini kontrol ediyor veya binlerce iyi kod satırında bir satır kötü kod bulmaya çalışıyor olabilirsiniz. Günün enerjisi konsantrasyon, kavrama ve başarı için faydalıdır, bu nedenle gürültü önleyici kulaklıklarınızı takın ve işe başlayın.


Balık Burcu 10 Ekim – 16 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatınız haftanın ilk yarısında romantik bir şekilde yüklenecek, ancak bu her zaman sorunsuz bir seyir anlamına gelmiyor. Ay duygularınızı yoğunlaştırdıkça, büyük olasılıkla aşkınızın sizinle tutarsız olduğunu hissedeceksiniz, bu da belirsizlik duygularını ve belki de bir miktar güvensizlik hissini artıracaktır. İnsanlara şu anda şüphenin avantajını vermek önemli olacak. Ancak haftanın sonunda hala kafanız karışıyorsa, daha yeşil, daha istikrarlı meralara doğru ilerlemeyi deneyin.

Ayın hareketi sizin için özellikle derin olacak ve psişik duyularınız büyük bir destek alacak. Haritanızın spiritüel sektörü ay hareketi tarafından aktive edilecek, bu nedenle aradığınız partner tipine göre niyetler belirlemek isteyeceksiniz. Bir eşte bulmayı umduğunuz niteliklerin bir listesini yazmak, özellikle bir gece demeden önce birkaç mum yakarsanız ve bu arzular üzerinde meditasyon yaparsanız, bu enerjiyi çekmenize yardımcı olabilir. Rüyalarınıza dikkat edin, evrenden rehberlik isteyin ve ay boyunca bazı ekstra meditasyon seanslarına uymaya çalışın; evrenin aşk hayatınız için neler hazırladığına dair fikir edineceğinizden emin olabilirsiniz.


Balık Burcu 10 Ekim – 16 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Balık, finansal odaklı bir haftaya hazır olun.

Finansal okuryazarlık, finansal hedefler ve bütçelemede kişisel bir döngü 9 Ekim Pazar günü Koç burcunda dolunay altında doruğa çıkacak. Yedeklerinizi yaktınız mı veya hırslarınızla cesurca öncülük ettiniz mi? Akıllıca harcadınız ve biriktirdiniz mi? Bütçenize cesurca bağlı kalırken, mali durumunuzu etkileyebilecek olası sorunları ortadan kaldırmak için dolunayı kullanın. Biraz yardıma ihtiyacınız varsa, 10 Ekim Pazartesi günü Merkür Terazi’ye ne zaman tekrar girdiğini sormaktan çekinmeyin. Merkür, kitaplarınızı dengelemeye hazır, bu yüzden planlarınızı yeniden gözden geçirmenin, yatırımlarınızı nasıl strateji haline getirebileceğinizi, veya olası borçları hafifletmek için neler yapabileceğinizi. Ancak 12 Ekim Çarşamba günü Terazi’deki Merkür Jüpiter’in Koç’taki geri gidişine karşı olduğu için bir iş ortağı veya finansal danışman gibi başkalarından yardım almaya açık olmanız gerekebilir. Ancak, bilinçaltı korkularınız veya bakış açınız üzerinde çalışmanız gerekecek. Venüs Terazi’de, haftanın sonunda Kova’da geri giden Satürn ile üçgen açı yaptığında taahhütleriniz üzerine.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.