Balık Burç Yorumları 21 Ekim 2022

Balık burcunun 21 Ekim 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 21 Ekim 2022 Cuma günü neler bekliyor? Balık burcunun 21 Ekim 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 21 Ekim 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 21 Ekim 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 21 Ekim 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Ekim 2022 Cuma Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Diğer insanlar sizi bugün kolay bir hedef olarak görüyor, ancak isterseniz gerçekten onlara karşı koyabilirsiniz. İnsanların söylediklerine katılmadığınızdan emin olun.


21 Ekim 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir arkadaşınız veya iş arkadaşınız için bir paspas olduğunuzu düşünüyorsanız, bugün onlara karşı durun.


21 Ekim 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Devam etmek ve bırakmak acı verici kavramlar olsa da, Terazi güneşi ve Venüs arasındaki kozmik bir ittifak sayesinde evren, kalbinizi geliştirmeye gelince yardım edecektir. Bu enerjiyi, kendi ihtiyaçlarınıza öncelik vermek için bir bahane olarak kullanın, tatlı Balık, denge duygunuzu tehdit eden herhangi birine veya herhangi bir şeye “elveda” diyerek. Şans eseri, odak noktanızı yönlendirmek için olumlu ilişkiler bulmak, bu öğleden sonra Başak ayı Kader Düğümleri ile bağlantı kurduğunda kolayca gelecek. Bu akşam Luna’nın Uranüs’e bakış açısıyla ortaya çıktığı ve şok edici bilgileri ortaya çıkardığı yeni bir aşk ortaya çıkabilir.


21 Ekim 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geçmişteki dramayı geçmişte bırak, Balık. Daha iyi yıldızlar bugün ve yarın sana gülümser. Zihin ve iletişimin kozmik habercisi olan Mental Merkür, güç ve kalıcılık gezegeni olan güçlü Satürn’e bir ışık tutacak. Bu, özellikle varlıklarınıza, yatırımlarınıza, servetinize veya refahınıza bakıyorsanız, önemli bir diğeriyle yaptığınız herhangi bir plan hakkında daha gerçekçi ve pratik olmanıza yardımcı olacaktır. Yuva yumurtanızı büyük bir altın çömlek haline getirmenin yollarını düşünün. Bir kredi limiti, ipotek veya başka avantajlara ihtiyacınız varsa, titreşimler arkanızda kalmadan önce noktalı çizgiyi imzalayın.


21 Ekim 2022 Cuma Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerin hakkında ne düşünüyorsun, Balık? Genellikle, sezgisel akışla giden mistik bir işaretsiniz. Ama Ay senin karşı burcunda, senden yeterli bilgi toplamanı istiyor. Görmek bu durumda inanmaktır, özellikle de düzenlemeleriniz üzerinde veya diğer profesyonel taraflarla çalışıyorsanız. Neyse ki, ay geri giden Uranüs ve Boğa’daki Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yaptığında, şaşırtıcı bir bilgi er ya da geç meyve vermeye mahkumdur. İhtiyacınız olan her şeye sahip olmanız an meselesi!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.