Balık Burç Yorumları 13 Ekim 2022

Balık burcunun 13 Ekim 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 13 Ekim 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Balık burcunun 13 Ekim 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 13 Ekim 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 13 Ekim 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 13 Ekim 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

13 Ekim 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bundan büyük bir şey çıkarmamaya çalışın, ancak duygusal doğanız hayatınızın diğer bölümlerine kanıyor, muhtemelen daha iyisi için! Kendinizi iyi hissedebileceğiniz kararlar almak için iyi bir zaman.


13 Ekim 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kısıtlamalar bugün bir engel değil, yardımcı olacaktır. Sınırlar yaratıcılığınızı ateşler.


13 Ekim 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, İkizler ayı konuşkan Merkür ile destekleyici bir bağlantı paylaşırken, sözlerin bu sabah fikirleri değiştirme gücüne sahip olacak. Bununla birlikte, özellikle en yakın arkadaşlarınızla uğraşırken bir etki yaratmak istiyorsanız, yürekten konuşmanız gerekir. Venüs ve Satürn arasında tatlı bir alışveriş, içinde bulunduğunuz olumsuz düşünce kalıplarının üstesinden gelmenize yardımcı olabilir, bu nedenle bu doğrudan ve güçlü duyguların bazılarını kendinize yönlendirdiğinizden emin olun. Luna, şifalı asteroit Chiron’a açı yaptığında, akşamı evde en sıcak pijamalarınızla geçirmeyi planlayın.


13 Ekim 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün yağmurluk olmadan fırtınaya girme, Balık. Gezinmeden önce zorlu enerji sunuluyor. Ev, aile ve aileden oluşan dördüncü güneş evinizde yörüngede dönen Mighty Mars, kimlikle ilgili ilk güneş evinizdeki gezegensel yöneticiniz Neptün ile çatışacak – burcunuz. Partnerinizle veya akrabalarınızla drama ve çatışma, yaptığınız veya yapmadığınız bazı eylemler konusunda öfkeli oldukları için bugün ortaya çıkabilir. Tekneyi sallamayın. Herkesin kendini daha iyi hissettiği daha iyi günler için sohbetleri masaya yatırmayı kabul edin.


13 Ekim 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Çalışma ortamını topla, Balık! Ay İkizler burcuna girdiğinde çalışma alanınızı temizlemenin zamanı geldi. Meraklı ay tutulmasının değişken enerjisi, çevrenizin yapısını canlandırmanız için sizi teşvik edecektir. Ancak, temizlemeye ve düzenlemeye başlamadan önce bir karmaşa yaratmanın daha kolay olduğunu görebilirsiniz. Her şeyi ortaya çıkarmak, neyi yenilemeniz veya düzenlemeniz gerektiğine dair size yeni bir bakış açısı verebilir. Derin bir temizlik yapabilir ve ardından her şeyin nereye gitmesi gerektiğini anlamak için eşyaları ve mobilyaları seçebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.