Balık Aylık Burç Yorumları Neler? Balık Burç Yorumu Kasım 2022

Balık burcunun Kasım ayı için burç yorumları neler? Balık burcunun Kasım ayı neler bekliyor? Balık burcunun Kasım ayı aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun Kasım ayı iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun Kasım ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu Kasım ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu Kasım Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Rüya gibi ana gezegeniniz Neptün, bu ay geriye doğru dönen birkaç gezegen gövdesinden biridir. Hassas burcunuz ve ilk güç eviniz ile eşleşir ve kendinize karşı gerçek olup olmadığınızı veya sadece iyi bir cephe kurup koymadığınızı derinlemesine incelemenize neden olur. Balıklar, genellikle gerçeklerden çekinirsiniz, ancak bu, kendinizi BS’nize çağırmanın ve özgün benliğiniz olmanın yollarını bulmaya çalışmanın gerçekten fayda sağlayabileceği bir zamandır.

12 Kasım’da, nazik bir Merkür-Neptün üçgeni, size Evrenden gelen bilgileri yavaş ama emin bir şekilde besler. Bilmeniz gereken şeyler size bilinçaltınız aracılığıyla gelecektir, bu nedenle rüya sembollerini ve diğer sezgisel mesajları geldiklerinde yorumlamaya hazır olun.

Asteroid Vesta ayrıca yirminci gün burcunuzla bağlantı kurar ve kendinizi tamamen tutkulu olduğunuz şeye adar hale gelirsiniz. Bir ilişkiniz varsa, her şeyinizi vermeye hazırsınız. Bekar ve bakıyorsanız, flört sahnesini sert bir şekilde vurmak üzeresiniz. Ve bu geçiş sırasında tüm kişisel gücünüze adım attığınızda, durdurulamazsınız!


Balık Burcu Kasım Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Kasım, hedeflerinizi gerçekleştirmek için iyi bir zamandır. Kişisel iddialarınızı işle harmanlamak, her zamankinden daha kolay olacaktır; bu, daha önce deneyimlediğiniz ve iş projelerinizde yaratıcı engellere neden olan eski zorlu duygulardan bir geçiştir. Şimdi ayın ilk yarısında vizyonlarınızı nasıl tezahür ettireceğinize odaklanıyorsunuz.

Şu anda onları gün ışığına çıkarmak zor görünse de, onları gerçeğe dönüştürme yolunda ilerliyorsunuz. 8 Kasım, içinizdeki ışığı görmezden gelemeyeceğiniz, sofralara ışıltı katamayacağınız ilham verici bir gün olacak. 22 Kasım’da güneş Yay burcuna geçtiğinde bu projeleri halka götürmeye hatta ofisinize sunmaya zorlanacaksınız.

23 Kasım’daki yeni ayda yeteneklerinizi ve yaratıcı girişimlerinizi sergilemekten çekinmeyin. Göreceğiniz şey, tüm meslektaşlarınızın ve üstlerinizin vizyonlarınızı gerçekten takdir ettiği ve sevdiğidir. İlham veren ay, en basit fikirleri bile iş hayatınızda önemli bir yeni meta bulacağınız bir andır.


Balık Burcu Kasım Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

8 Kasım’da Boğa burcundaki ay tutulması sırasında ay yoğun bir şekilde başlıyor. Tatilden önce yapılacak o kadar çok şey var ki, siz diğer işlere odaklanırken flört etmeyi ikinci plana atabilirsiniz. Ancak, sıcak çikolata için hızlı bir tarih sıkıştırmaya çalışın. Hoş bir dikkat dağıtıcı olacak, Balık.

Çok meşgul olduğunuz için, işte olası tarihleri ​​ancak Venüs onbeşinde Yay burcuna geçtiğinde bulabilirsiniz. İşyerinde tanıştığınız birine, bir ağ oluşturma etkinliğinde bir meslektaşınıza ve hatta (soluk soluğa) patronunuza karşı hisler geliştirebilirsiniz. Merkür 17 Kasım’da Yay burcuna geçtiğinde, özellikle de sadece bir aşksa, profesyonel tutmaya çalışın.

Bir ofis romantizmi yerine, güneşin yirmi saniyede Yay burcuna girdiği 2023 için ilişki hedeflerinizi düşünün. Gelecek yıl bir ilişki içinde olmayı umuyor musunuz? Önce kendin üzerinde çalışmak ister misin? Bir plan yapmak.

Neyse ki, 23 Kasım’da Yay burcunda yeniay olduğunda aşk hayatınız hakkında çok iyimser hissedeceksiniz. Sahip olmak istediğiniz partner türünü ve içinde olmak istediğiniz ilişkiyi düşünmeye devam edin. Şimdi tezahür etmeye başlayın. Yapabilirsin!


Balık Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

Yeni fırsatlar

Balık, fırsat sektörünüzdeki dinamik vurgu, sizi daha önce hiç gitmediğiniz yerlere cesurca gitmeye teşvik eder. Konuşkan Merkür, Akrep’teki güneş ve Venüs ve seyahat bölgenizle, bir mola vermek ve bir seyahatin veya belki de hak ettiğiniz bir tatilin tadını çıkarmak için ilham alabilirsiniz. Ayrıca becerilerinizi geliştirebilecek veya bir dil öğrenmenize yardımcı olabilecek bir kursa veya sınıfa katılmaya da karar verebilirsiniz. Büyük resme daha geniş bir mercekten bakıyor olacaksınız.

Buna rağmen, 8 Kasım’da Boğa burcunda iletişim ve zihniyetle ilgili konuları etkileyecek güçlü bir ay tutulması var. Açıkça işe yaramayan bir fikre uzun süredir sahipseniz, bu tutulma sizi sonunda onu bırakmaya teşvik edebilir. Ayrıca sizi engelleyen inançları bırakmanız ve daha başarılı olmanızı sağlayan bir zihniyet benimsemeniz için size ilham verebilir. Yine de, bu tür değişiklikler yapmak biraz bunaltıcı olabilir.

Yaratıcı Venüs onbeşinde Yay burcuna girerken, bunu iki gün sonra Merkür ve bundan beş gün sonra güneş takip ederken, vurgu yavaş yavaş hedef ve kariyer sektörünüze kayar. Bu, parlak becerilerinizi, deneyiminizi ve elinizden gelenin en iyisini yapma kararlılığınızı gösterme ve sergileme zamanıdır. Yay burcu macerayı teşvik ettiğinden, bu, gelecekte başarmayı umduğunuz şeyleri düşünürken büyük düşünmek ve konfor alanınızdan çıkmak için bir fırsattır.

23 Kasım’da Yay burcundaki yeni ay, yeni girişimlere başlamak için mükemmel. İster yeni bir işe başvurmaya istekli olun, ister bir kariyer değişikliğine hazır olun veya önemli bir hedefe doğru ilk adımları atmak isteyin, bu ay evresi her şeye harika bir başlangıç ​​yapmanıza yardımcı olabilir.

Son olarak, sevinçli Jüpiter yirmi üçüncüde burcunuzda doğrudan dönerek ilerlemenin mümkün olduğu yeni bir aşamanın başlangıcını işaret ediyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.