Aslan Haftalık Burç Yorumları (31 Ekim – 6 Kasım Haftası)

Aslan burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 31 Ekim – 6 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bunu oynamanın her türlü yolu var. Herkes farklı. Hayatınızı size en ilginç gelen yöne götürebilirsiniz. Sırf herkesin bir rutine takılıp kalması, orada kalmanız gerektiği anlamına gelmez. Cesur olun ve herkesi şaşırtan bir karar verin. Sadece şu anda finansal kararlar vermeyin. Para kazanma planları söz konusu olduğunda, şu anda hiçbir şey göründüğü kadar iyi olmayacak. Bu hafta sonu, birileri tamamen yeni bakış açınıza iyi yanıt verecek. Çekicilik karşılıklıysa flört etmelisin.


Aslan Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta biraz sihir dokuyorsun.

Hafta, Cadılar Bayramı ve ikinci dördün Kova burcunda seyahat etmesiyle başlar. Bu eski kutlama, geçmişten gelen insanların hasadı kutladığı ve önümüzdeki kışa hazırlandığı bir zamandır. Bolluğu kendinize çekmek için küçük bir kutlama yapmak isteyebilirsiniz. Bir elmayı alıp yukarıdan aşağıya doğru kesmek yerine yan çevirip ortasından kesebilirsiniz. Açtığınızda, ortasında bir yıldız bulacaksınız. Leo, bu biraz sihir. Tabağa havuç parçaları, fındık ve tohum gibi birkaç şey ekleyebilir ve bunu kuşların ve hayvanların yemesi için dışarıya koyabilirsiniz. Bu, sahip olduklarınıza olan saygınızı ve minnettarlığınızı gösteren teklifinizdir. Dünyanın ruhuyla iletişim kuruyorsunuz.

2 Kasım Çarşamba günü Venüs Akrep burcunda ve aile eviniz Güney Ay Düğümü ile kavuşuyor. Bugün, geniş aile ile uzun zamandır olduğundan daha fazla konuşuyor olabilirsiniz. Leo, başka bir ülkede yaşayan akrabalarından bazı notlar veya metinler alabilirsin. Birisi soy ağacı üzerinde çalışıyor olabilir ve şu akrabanız hakkında bilginiz olup olmadığını sorabilir. Ya da kuzenlerle konuşmak için iyi bir neden sağlayan kendi şecere projenizi başlatabilirsiniz.


Aslan Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Neyin peşinden gideceksin, Leo? 30 Ekim Pazar günü Mars istasyonları İkizler burcunda geri giderken keşfedilecek veya denenecek çok şey var. Mars gerilemesi, birkaç profesyonelle teması sürdürmeye veya arzularınızdan birkaçını birden çok göreve odaklanmaya teşvik edebileceğinden, ilerlemenizi yavaşlatabilir.

Bununla birlikte, dikkatli olmazsanız, odaklanmak için çok fazla seçenekle de patlayabilir. Mars retrosu odağınızı yönlendirebilir veya daraltabilir – seçim sizin! Bir şey olursa, birkaç olasılığı takip etmek için bilinçli bir karar verirken ortaya çıkan her şeyi eğlendirmeyi düşünün. Neyse ki, birkaç gün sonra Kova burcundaki ilk dördün ayında bazı iş taahhütleriniz ve ortaklıklarınızda ilerleyebilirsiniz. Luna, geleneksel olmayan ancak ilerici düzenlemelerle ilerlemeye hazır.

Bu iki ilk geçiş, hafta sonunda Akrep’teki Güneş Boğa’daki Kuzey Ay Düğümü’ne karşı çıkarken, Akrep’teki Venüs, Boğa’daki geri giden Uranüs’e karşı çıktığında sizi başarıya hazırlayabilir. Sınırlar ve beklentiler belirleyerek kariyerinizde desteklenmiş hissetmeniz için neye ihtiyacınız olduğunu sevdiklerinize bildirdiğinizde daha güçlü hissedebilirsiniz.


Aslan Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Kalp meseleleri söz konusu olduğunda içgüdülerinize güvenin. Sezginiz bu kozmik iklimde güçlenecek ve evren sizden istediğiniz şeyler için harekete geçmenizi isteyecek. Ayın otuzunda, Mars geriye doğru yolculuğuna başladığında bir arkadaşla flörtleşme gerçekleşebilir. Flörtöz bir bakış ya da mesaj alışverişi gün içinde ilerlemene yardımcı olsa da, sınırları aşmamaya dikkat etmelisin. Dürtüsel bağlantılara da dikkat edin.

Gerçekten her şeyden önce arkadaşlarınızla iyi vakit geçirmeye odaklanmalısınız. Ancak, aşkla ilgili fırsatların kucağınıza düşme olasılığı her zaman vardır. En iyi tavsiye, aşkı düşünmeden en iyi hayatını yaşamaktır. Bir arkadaşınızla bağlantı kurduğunuzda işler karışabilir, bu yüzden dikkatli olun. Hiçbir yere gitmeyen tek gecelik bir kaçamakla ilişkilerin bitmesini istemezsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.