Aslan Haftalık Burç Yorumları (24 Ekim – 30 Ekim Haftası)

Aslan burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 24 Ekim – 30 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başında yüzeyi gözden geçirmekten bıktınız mı? Daha derine inmeniz gerekiyor ve kendi geçmişinize bakmaktan daha iyi ne olabilir? Hatıraları haftanın başında veya ortasında (ya da elinizin altındaysa aile antikalarını bile) inceleyin ve bir sonraki adımda ne olacağına dair büyük kararlar vermeden önce bir zamanlar ne olduğunu düşünün. Bazı iyi, eski moda, zor kazanılmış bilgelik tarafından desteklenen sezginiz, sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır. Haftanın sonuna doğru, sosyal kelebek, konuşma dinamo moduna geçmeyi bekleyin. Spot ışığı almaya alışkınsın, bu yüzden adım adım ilerle. Herkes senin (veya kolların) lütfunu almak istiyor, bu yüzden dikkatini istediğin gibi dağıt.


Aslan Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu, kendinizle ve ilgi alanlarınızla ilişkinizi derinleştirmek için harika bir hafta. Güneş tutulması eve çarpar ve duygularınızı yükseltir, bu yüzden ayak parmaklarına basmamaya çalışın. Bazen sevdiklerinize saldırmak daha kolaydır, ancak şimdi bunu yapmanın zamanı değil. Düşüncelerinizin yaratıcı ve muhtemelen eksantrik olmasını bekleyin; İnsanların olaylara yeni bir açıdan bakmalarına yardımcı olabilirsiniz, ancak sınırları çok fazla zorlamamaya çalışın.

Bu, geleceğinizi görselleştirmek için harika bir hafta. Başkalarına şu anda nasıl tarafsız kalınacağını ve duyguların gerçeğin önüne geçmesine izin vermemeyi öğretme yeteneğine sahipsiniz. Bu hafta mücadele edebilecek diğer işaretlere karşı duyarlı olun, liderliği ele alın ve onları kafalarından çıkarın. Partnerinizi sinemaya götürün ve daha kültürel ve canlandırıcı gezilere dalın. Bir kitap kulübüne katılın ve belki zihinsel yeteneklerinize uygun biriyle tanışacaksınız.


Aslan Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta iş-yaşam dengeni koru, Leo. 23 Ekim Pazar günü Satürn istasyonları Kova’ya yöneldiğinde ne yapmak istediğinizi belirleyin. Satürn gerilemesi sırasında son birkaç ayda önceliklerinizi düzenlemek için bolca zamanınız oldu. Şimdi doğrudan, çalışma ilişkileriniz ve düzenlemeleriniz için sorumluluk almak için Satürn’ün ciddi ama bireysel varlığını kullanmalısınız. Bu devam ederken güneş ve Venüs manyetik Akrep burcuna girecek.

Akrep sezonu Venüs’ün yardımıyla başlarken, iş-yaşam dengenizi ve çalışma ortamınızı yenileme konusunda özellikle takıntılı hissedebilirsiniz. Özellikle eskisinden daha iyi organize edilebileceğini, temizlenebileceğini ve bakımının yapılabileceğini biliyorsanız, çalışma alanınızı dönüştürmek hayatınızda 1 numaralı önceliğiniz olabilir. Venüs, kariyerinizin dışındaki zamanınıza odaklanmanız önemli olduğundan, makyaj konusunda yardımcı olabilir ve ev hayatınızın tadını çıkarmayı taahhüt edebilir.

Birkaç gün sonra Akrep burcunda yeni ay kısmi güneş tutulması meydana geldiği için, iş-yaşam dengenizde ortaya çıkan öngörülemeyen ancak kaderinde olan bir döngünün başlangıcına bakıyorsunuz. Haftanın sonunda Merkür Akrep’e girdiğinde, iş-yaşam dengenizde ne istediğinizi veya neye ihtiyacınız olduğunu iletmeye başlayın.


Aslan Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, başkalarının hayatlarına dahil oluyorsunuz.

Hafta 23 Ekim Pazar günü, Venüs ve Akrep’teki güneş ve evinizin ve ailenizin Koç’taki Jüpiter ve eğitim eviniz ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Leo, yarın teslim etmesi gereken bir son dakika ödevi için çocuklarından birine yardım edebilirsin. Düşündüğünüzden daha geride olduklarını fark ettiğinizde saçınızı yoluyorsunuz. O zaman, erteleme ile ilgili sorunlarınız olduğunu da hatırlarsınız. Bugün, birbirinize yardım etmek için bir araya gelebilirsiniz.

25 Ekim Salı günü, Merkür Terazi’de ve ulaşım eviniz Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapıyor. Arabanızı nereye park ettiğinizi not etmek isteyebilirsiniz. Bu yön, bir insanı oldukça bulanık yapabilir ve nereye park ettiğinizi unutabilir ve park yerinde bir saat kadar dolaşabilirsiniz. Ayrıca, arabanızı terk etmeden önce tabelaları kontrol edin, aksi takdirde bir park cezası alabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.