Aslan Haftalık Burç Yorumları (17 Ekim – 23 Ekim Haftası)

Aslan burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 17 Ekim – 23 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Çekicilik ve güven yayıyorsunuz ve hafta başlarken tüm gözler üzerinizde. Sadece arkadaşlarınızdan değil, büyük bir övgü ve film yıldızı beğenisi bekleyin! Hafta geçtikçe, tüm dikkatler yaşlanabilir. Burada bulundun ve bunu daha önce birçok kez yaptın. Neyse ki, tatmin edici derecede sessiz bir “ben” zamanı için hafta ortasına kadar popülerliğin zirvesinden uzaklaşacaksınız. Nerede olduğunuzu yansıtmak, yeniden değerlendirmek ve uzun vadeli planlar yapmak için yalnızlığı kullanın. (Sadece gerçekçi olun. “Hızlı Para Kazanın!” başlığını içeren herhangi bir spam, finansal planlamanızda kullanılmamalıdır.) Bu hafta sonu, romantizm arayın. Eğer yapmazsan, seni aramaya gelir.


Aslan Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Derinlerde bildiklerinizle, başkalarının şu anda size yansıtabilecekleri arasında kesinlikle bir sürtüşme var. Olayları fazla kişisel almamaya çalışın. Olumlu tarafı, kolektif ihtiyaçlara odaklananlar için ekstra özel olabilen, kolektif tarafından paylaşılan güçlü bir cömertlik ve empati duygusu da vardır. Atmosferi yıkayan ve hayatınızın büyük resmini görmenize yardımcı olan bir aşk hissi var.

Hafta sonu boyunca, iletişim gerçek ve güçlüdür. Bu şiirsel bir bağlantı ve birisine onları ne kadar önemsediğinizi bildirmek için mükemmel bir zaman. Duygular karşılıklı olacak! Romantik bir düzeyde ya da platonik düzeyde, birine onu sevdiğinizi söyleyin.


Aslan Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Güneş ve Terazi’deki Venüs, 17-18 Ekim Pazartesi’den Salı’ya kadar İkizler’de Mars’ı üçgen yaptığında, yakın ve daha büyük profesyonel topluluklarınızdaki seçeneklerinizi keşfetme zamanı. hafta. Olasılıklarınızı keşfetmek için her yerden meslektaşlarınızla bağlantı kuruyor olabilirsiniz, özellikle de bağlantılarınızdan birinin sizi profesyonel bir özlem veya hayali gerçekleştirmeye daha da yaklaştıracağını umuyorsanız. Yetenekli iş arkadaşlarınızdan biri yardımcı olabilir! Size yardımcı olabilecek ilham verici bir ipucuna veya küçük bir bilgiye sahip olabilirler. Ancak, 19-20 Ekim Çarşamba ve Perşembe günleri arasında Terazi’deki güneş ve Venüs’ün Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yaptığında, iş hayatınız için en uygun olanın ne olacağına karar vermeniz gerekebilir. seçeneklerinizi göz önünde bulundurarak. Her zamanki çalışma rutininize neyin uyduğuna dair kapsamlı bir fikre sahip olmak için artıları ve eksileri tartın. Hafta sonuna kadar her şey yoluna girecek!


Aslan Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sıkıntılı bir başlangıçtan sonra işler kesinlikle daha iyiye gidiyor.

Hafta, 16 Ekim Pazar günü, Güneş Terazi’de ve iletişim evinizin Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün bir yanlış iletişim çok olası. Bir mesaj kaybolabilir veya bozulabilir ve kendinizi şehrin diğer tarafında tamamen farklı bir kafede bulabilir ve sevgilinizin gelmediği için rahatsız olabilirsiniz. Ya da belki telefonunuz öldü ya da daha kötüsü restoranda unuttunuz. Leo, bugün iletişimle uğraşırken sabırlı olmaya çalış.

17 Ekim Pazartesi, güneş Mars’ı İkizler’de ve dostluk evinizde üçgen açı yapıyor. Bir arkadaş grubuyla yapacak çok heyecan verici aktiviteleriniz olabilir. Leo, balina izlemek, bir yarışta koşmak veya bir sıcak hava balonuna binmek gibi gerçekten eğlenceli bir şey yapmak için işten biraz izin alabilirsin. Bu, eğlenceli, fiziksel ve en sevdiğiniz insanlardan bazılarını içeren bir şey yapmak için iyi bir gün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.