Aslan Aylık Burç Yorumları Neler? Aslan Burç Yorumu Kasım 2022

Aslan burcunun Kasım ayı için burç yorumları neler? Aslan burcunun Kasım ayı neler bekliyor? Aslan burcunun Kasım ayı aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun Kasım ayı iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun Kasım ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu Kasım ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu Kasım Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Lider güneşiniz yoğun koruyucu Akrep’te ve aya başlamak için ev ve aile bölgenizle birlikte, sevdiklerinizi tehdit olarak algıladığınız herkesten ve her şeyden korumaya son derece odaklanacaksınız. Bir seyahati veya dört gözle beklediğiniz diğer kişisel planları iptal etmek de dahil olmak üzere, bunun gerçekleşmesi için ne gerekiyorsa yapmaya tamamen hazırsınız.

9 Kasım’da bir Güneş-Uranüs karşıtlığı aşk hayatınıza girer ve sizi en iyi ihtimalle şok edici bir haberle tanıştırır. Buna hazırlıksız olduğunuzu söylemek çok az kalır, ancak nasıl tepki verdiğiniz, sonrasında olanlarda büyük fark yaratabilir. Bu dramatik mi? Kesinlikle. Ama sana geldiğini belli etmene gerek yok, Leo.

18’inde, iyimser bir güneş-Plüton altmışlığı, popüler kalabalığın bir parçası olmak istemenizi sağlıyor ve bunun gerçekleşmesi için neredeyse her şeyi yapacaksınız. Ancak bu mutlaka iyi bir şey değil çünkü sınırlar olmadan çok kötü bir yere düşebilirsiniz. Sosyal medyada beğeni veya takipçi almak için yapacağınız şeyleri sınırlamak, kendinize saygınız olduğunu (veya mevcut bir ortağa saygı duyduğunuzu) gösterir; bu, gerçekten hiçbir şey ifade etmeyen sayıları toplamaktan daha önemlidir.


Aslan Burcu Kasım Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Evden çalışıyorsanız, Boğa burcundaki ay tutulması evinizi ve kariyerinizi aydınlatan evlere dengesiz enerji getirdiğinden, ayın ilk haftasında işler biraz gergin hissedilebilir. Ofise geri döndüyseniz, iş gününüzün stresini evinize getirmemeye dikkat edin. Bu aynı zamanda işteki yeni bir fırsatın, kariyerinizin yönünü değiştirmeniz için size ilham verdiği bir zaman olabilir. Sadece ilişkilerinizin işinizi nasıl etkilediğine dikkat edin ve tam tersi.

Güneş, yirmi saniyede Yay burcuna geçerek haritanızın yaratıcı ifadeyi yöneten alanını aydınlatır. Buradaki enerji Kış Gündönümü’ne kadar sürecek, bu yüzden fikirlerinizi ilettiğinizden ve yenilikçi yönünüze açık olduğunuzdan emin olun.

23 Kasım’da Yay yeniayı gerçekleşecek ve biz bu ayı kapatırken ağınızı genişletmek için size enerji verecek. Bu günde sosyalleştiğinizden emin olun ve size inanan ve profesyonel olarak ilerlemenize yardımcı olabilecek insanlarla dirsek teması kurun. O zaman büyük profesyonel haberler duymayı bekleyin.


Aslan Burcu Kasım Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Dengenizi korumak istiyorsanız, 8 Kasım’daki ay tutulması sırasında herhangi bir ofis romantizminden kaçınmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Patronunuz veya şirkette daha yüksek bir kişi tarafından baştan çıkarılmak veya baştan çıkarılmak mümkündür, ancak bazı şeyler olursa felakete yol açabilir. sorunsuz gitmeyin Her ne pahasına olursa olsun kaçının!

Neyse ki, Venüs onbeşinde Yay burcuna girdiğinde flört bölümünde işler senin için çok daha iyi olacak. Romantizm söz konusu olduğunda bir inanç sıçraması yapın, çünkü tanıştığınız biriyle ateşli bir kimyanız olabilir. Bu ya gerçek bir anlaşma ya da ilk kar yağışından önce sona eren bir kasırga romantizmi olabilir, ancak bu olasılıkları seviyorsunuz. O halde, 17 Kasım’da Merkür Yay’a girdiğinde her şeyi yapın. Akıllıca bir çizgi, onların sizin için kolayca düşmesini sağlayacaktır.

Güneş yirmi saniyede Yay burcuna girdiğinde flört eğlenceli hale gelir. İncinmekten korkmadan kendini sev, Leo. Sadece birlikte olmanın tadını çıkarın ve cipslerin olabilecekleri yere düşmesine izin verin. En iyi randevu geceniz, 23 Kasım’da Yeni Ay’ın Yay’da olduğu zamandır. Bu, gerçek aşka yol açabilecek unutulmaz bir tarih için mükemmel bir zaman.


Aslan Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

Rahatlayın ve Yeniden Şarj Edin

Leo, konuşkan Merkür, güneş ve sevimli Venüs, Akrep’teki yolculuklarına devam ederken bu ay ev ve aile sektörüne vurgu yapılıyor. Bu, biraz öz bakım ve şımartmanın keyfini çıkarmanın yanı sıra düşünmek ve yönünüzü bulmak için biraz zaman ayırmak için harika bir fırsat. Güneş haritanızın bu bölümündeyken, hayattan bir adım geri atabilir ve nasıl olduğunuzu düşünebilirsiniz. İstediğinizi ve ihtiyacınız olanı alıyor musunuz? Değilse, ihtiyaçlarınızı ve arzularınızı ciddiye almanın ve bunları yerine getirmek için elinizden geleni yapmanın zamanı gelmiş olabilir.

Ayrıca 8 Kasım’da Boğa burcunda güçlü bir ay tutulması var. Bu turbo şarjlı dolunay kariyeriniz, hedefleriniz ve tutkularınız üzerinde bir etki yaratabilir. Ayrıca ev ve aile kararlarını ve belirli ilişkileri etkileyebilir. Bunun nedeni, bu alanların her birinde gerilimi artırabilecek güçlü bir görünüm kalıbı oluşturmasıdır. Bir atılım umuyorsanız, bu olabilir. Hiç şüphe yok ki: bir şeyler değişmek üzere.

Yoğunluk duyguları yavaş yavaş yerini çok daha parlak bir ruh haline bırakacaktır. Güzel Venüs onbeşinde Yay burcuna geçiyor, onu iki gün sonra konuşkan Merkür ve ondan beş gün sonra güneş takip ediyor. Daha rahat hissedeceksiniz, çünkü özellikle önümüzdeki haftalar sizi aktif olarak oyuncu yönünüzü şımartmaya ve hayattan zevk almaya teşvik edecek. Yaratıcı olmanın, romantizmi harekete geçirmenin ve girişimci doğanızı özgür bırakmanın zamanı geldi. Bir maceraya atılmaya hazırsanız ve ekstrem sporları veya rekabeti seviyorsanız, bu sizin için iyi bir zaman.

Bir sonraki seviyeye bir ilişki almaya hazırsanız, 23 Kasım’da bu bölgedeki yeni ay size yardımcı olabilir. Yaratıcı bir proje veya iş fikri başlatmak için de mükemmeldir.

Son olarak, neşeli Jüpiter yirmi üçüncüde iş ve finans bölgenizde doğrudan dönüyor, bu da geçmiş çabalarınızın ödüllerinin şimdi size doğru geldiği anlamına geliyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.