Akrep Haftalık Burç Yorumları (31 Ekim – 6 Kasım Haftası)

Akrep burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 31 Ekim – 6 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü, aklındaki her şey varken, aşkı ya da arkadaşlığı zar zor düşünebilirsin. Evde ne var? Buna sebep olacak bir şey yaptın mı? Herkesi tekrar mutlu etmek için yapabileceğiniz bir şey var mı? Yaşadığınız durumdan bıktıysanız, belki de bir değişiklik yapma zamanı gelmiştir. Dışarı çıkmak istemiyorsan, belki de yeniden dekore etmelisin. Orada yaşamayı olduğundan daha eğlenceli hale getirin. Önünüze büyük ya da küçük hangi sorunlar çıkarsa çıksın, bu hafta tamamen yaratıcı çözümler bulmakla ilgili olacak.


Akrep Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, doğru insanları çekiyorsunuz.

Hafta, Cadılar Bayramı ve ikinci dördün Kova burcunda seyahat etmesiyle başlar. Bu tatil binlerce yıl öncesine dayanıyor ve bitişleri işaretlemek için kullanılıyor. Canlılarla ölüler arasındaki perdenin en ince olduğu zaman, bu yüzden insanlar kötü ruhları korkutmak için maskeler takarlardı. İster bedende ister ruh dünyasında olsun, kötülüğü uzak tutmaya yardımcı olmak için evinizin etrafına biraz psişik koruma koymak için iyi bir zaman. Akrep, bunu biraz adaçayı yakarak yapabilirsiniz (ya bir sağlık gıda mağazasından bir leke çubuğu ya da baharat dolabınızdaki bitkinin bir kısmı). Temizleyici duman olumsuzlukları uzaklaştırır ve neşe ve bolluğu memnuniyetle karşılar. Bu, yıl boyunca herhangi bir zamanda yapabileceğiniz bir şeydir, ancak şimdi özellikle etkilidir.

2 Kasım Çarşamba günü, Akrep burcunuzdaki Venüs ve karizma eviniz Güney Ay Düğümü ile birleşiyor. Bugün, geçmiş bir yaşamdan birini çekebilirsiniz. Bu, daha önce tanıdığını hissettiğin biri olabilir ve neredeyse anında onu vurdun. Ya da konuşma ve kara mizahınıza gülme biçimleri hakkında tanıdık bir şey var. Bu kişiyle oldukça iyi anlaşabilirsiniz. Akrep, “yeni” insanlarla tanışmak için iyi bir zaman çünkü çok uzun zamandır tanıdığın birini bulabilirsin.


Akrep Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Seçeneklerini tart, Akrep. 30 Ekim Pazar günü Mars istasyonları İkizler burcunda geri giderken, finansal olanaklarınızı keşfetmeniz gerçekten önemli. Önümüzdeki birkaç ay boyunca, her bir finansal düzenlemenin birbirine karışmadan samimi olmasını sağlamak için ekstra sıkı çalışmanız gerekebilir. Herhangi bir düzenbaz enerjiden uzak durduğunuz sürece iletişimin gücü sizin tarafınızda olabilir.

Neyse ki, sevdiklerinize ve evinize iyi bakılmasını sağlamak için seçeneklerinizi keşfetmek istiyorsanız, 11 Kasım Salı günü Kova burcundaki ilk dördün ayında bunu yapmak için bolca zamanınız olacak. benzersiz düzenlemeler ve olanaklar. Ertesi gün burcunuzdaki Venüs Boğa’daki Kuzey Düğüm ile karşı karşıya geldiğinde, bazı taahhütleriniz hakkında farklı hissedebilirsiniz.

Ancak, burcunuzdaki güneş Boğa’da Kuzey Ay Düğümü ile, burcunuzdaki Venüs’ün Boğa burcunda geri giden Uranüs ile karşı karşıya geldiği hafta sonuna kadar kendinizi herhangi bir değişiklik yapmaya hazır hissetmeyebilirsiniz. İlişkilerinizin ve düzenlemelerinizin bazı yönlerinin sonunda istikrara kavuşması için değişmesi gerekebilir. Ayarlama, muazzam bir gelişmeye yol açabilir!


Akrep Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın bu ilk kısmı, özellikle arkadaşlarınız veya iş arkadaşlarınız kendilerini duygusal kargaşa içinde bulursa, büyük bir birikim gibi hissedeceksiniz. Yönetici gezegeniniz Mars geri hareket ederken, doğal olarak kaos içinde gelişirsiniz, ancak başkalarına yiyecek sağlamak adına kendinizi çok fazla zorlamamaya dikkat etmeniz gerekir. Gizli hayranınızdan cilveli bir mesaj, aşk notu ve hatta çiçekler almak üzere olduğunuzu fark edebilirsiniz.

İnsanlar sizi şımartma havasında olacağından, başkalarının size nasıl davrandığını izleyin. En ufak bir iyilik bile yüzeyin altında gizlenen daha derin duyguları gösterebilir. Buradaki uyarı, iş ilişkilerinizi sevmek veya sürdürmek söz konusu olduğunda, eşinizi hayal kırıklığına uğratabilecek herhangi bir iş yapma havasında olmadığınızdır. Enerjinin akmasını sağlamanın iyi bir yolu, kendinizle biraz zaman geçirmek, sonra akşamın ilerleyen saatlerinde onunla buluşmak, yüksek olan endişelerinizi azaltmak için.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.