Akrep Haftalık Burç Yorumları (3 Ekim – 9 Ekim Haftası)

Akrep burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 3 Ekim – 9 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü evde bir şeyler ters gidiyor ve her şeyin en iyi şekilde olmasını umarken, karışmak üzere değilsiniz. (Ve yeterince doğru, birkaç gün içinde her şey kendi kendine çözülecek.) Bu arada, romantizm bölümündeki en son olasılıkları araştırmalısınız. Çarşamba veya Perşembe günü birisiyle tanışma ihtimalin yüksek, bu yüzden ona göre giyin. Haftanın sonuna doğru, ihtiyacı olan bir arkadaşınıza yardım etmek için yaratıcılığınızı kullanmanız gerekecek. Bugünlerde bir rock yıldızısın. Herşeyi yapabilirsin.


Akrep Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Terazi sezonu tüm hızıyla devam ederken, şu anda ihtiyaçlarınızı diğerlerine göre önceliklendirmek kolay olacak ve yapmalısınız! Evet, aşk tamamen verme ve alma arasındaki dengeyle ilgilidir, ancak biraz bencil olmakta sorun yok. Ne yazık ki, aya ve Satürn’e sert bir kare, bu kozmik yükü azaltabilir, özellikle de hayallerinizi veya yeni maceralarınızı kovalamak yerine evde kalmayı tercih ederseniz. Akrep güneşi esrarengiz Neptün ile rüya gibi bir bağlantı paylaştığında arkadaşlarınızla planlar yapmaya çalışın. Bu kozmik iklim, haritanızın arkadaşlıkları ve boş zamanları yöneten bölümünü harekete geçirecek, bu da karşılaştığınız insanlar üzerinde özellikle güçlü bir etkiye sahip olacağınız anlamına geliyor.

Kendinizi bir partide bulursanız, kolayca yeni bir partner çekmek için mükemmel olan “karanlık, gizemli, çekici yabancı” rolüne girersiniz. Seksi bir romantizm havada oyalanacak, bu da insanların bağlantı kurmaya çalışacağı anlamına geliyor. Bu yeni karşılaşmalar fantazide gizlenecek olsa da, bu gün meydana gelen herhangi bir romantik olaydan gerçek bir şeyler çıkma olasılığı çok yüksek.


Akrep Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Daha büyük profesyonel ağınızı sabitleyin, Akrep.

Merkür istasyonları 2 Ekim Pazar günü Başak burcuna geçtiği için iletişim, zamanlama ve planlama normalden daha kolay olabilir. Çevrimiçi ve çevrimdışı bir araya gelmek normalden daha kolay olabilir. Özellikle profesyonel sosyal medya platformlarınızda herhangi bir teknik sorun yaşadıysanız, retrograd sonrası dönemde bu durum durma noktasına gelebilir. Oğlak burcundaki ilk dördün ay sizi ilerlemeye teşvik ettiğinden, iş arkadaşlarınızla sohbetler başlatma konusunda kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Luna geçmişi tekrarlamak istemez, bu nedenle iş arkadaşlarınızla fikirlerinizi veya endişelerinizi ele alırken iddialı olmalısınız. Haftanın ilerleyen saatlerinde, 6 Ekim Perşembe günü Başak burcundaki Merkür Plüton Oğlak burcunda geri giderken profesyonel topluluğunuzla ilgili bazı gerçeklerin gün ışığına çıktığını görebilirsiniz. potansiyel olarak güçsüzleştirici. Eğer öyleyse, ertesi gün Terazi’deki güneş Kayron’un Koç’ta geri gitmesine karşı çıktığında işinizde aşırı sinirli hissetmekten kaçınmak için iç dengeyi bulmaya çalışın.


Akrep Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sizin gibi düşünen insanlarla bir araya geliyorsunuz.

Hafta, 2 Ekim Pazar günü Merkür’ün Başak burcunda doğrudan ilerlemesiyle başlıyor. Ayrıca Oğlak burcunda ikinci bir çeyrek ay ve sözleşmeler ve anlaşmalar eviniz var. Merkür ilerlemeye başladığına göre, bir anlaşma imzalamak için can atıyor olabilirsiniz. Bu, istihdam, büyük bir satın alma veya belki bir profesyonel kuruluşa üyelik için olabilir. Akrep, bu aynı zamanda karmaşık finansal kayıtlara ve prospektüslere bakmak için de iyi bir zaman. Daha önce tura veya tura yapamayacağınız bir şey şimdi basit ve anlaşılır görünüyor.

6 Ekim Perşembe günü, Terazi burcundaki güneş ve gizli romantizm eviniz, ilişkiler evinizde Kuzey Düğüm ile 150’lik açı yapıyor. Aşk hayatınıza bir entrika unsuru eklemek isteyebilirsiniz. Akrep, sevgilinle birlikte ücra bir restorana kaçabilir ve bunun bir tür yasadışı ilişkiymiş gibi davranabilirsin. Biraz rol yapma şu anda oldukça eğlenceli olabilir. Bu aynı zamanda bir çift masajı, özellikle de bol miktarda ısıtılmış yağ içeren şehvetli masaj için iyi bir zamandır. Bu yön, aşk hayatınıza biraz sihir getirmenize yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.