Akrep Haftalık Burç Yorumları (24 Ekim – 30 Ekim Haftası)

Akrep burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 24 Ekim – 30 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Podyumda duran ve konuşan her şey işe yarıyor! Görüşleriniz konusunda utangaç olmadınız ve şimdi insanlar haftanın başında pankartınıza akın ediyor. Hayran ordunuzun keyfini çıkarın ve bir devrim başlatmaktan korkmayın. Bu özgüven seni haftanın ortasına taşımalı ama fazla ukalalaşma. Riskleri dikkatli bir şekilde tartmanız ve her zamanki cesaretinizi biraz sağlıklı bir dikkatle dengelemeniz gerekir. Hafta sonu bir şey gerçek olamayacak kadar iyi görünüyorsa… gerisini biliyorsun.


Akrep Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Diğerleri en az dirençli yolu seçmeye çalışsa da, çoğu kişinin kaçındığı katmanlara dalmaya tamamen açıksınız. Bu hafta size geleceğe dair çok güçlü bir anlayış ve ilişkilerdeki bu yenilenmiş gelişim anlayışındaki rolünüz hakkında bilgi veriyor. Şu anda devam eden değişimler, kendinizden ve başkalarından biraz kopuk hissetmenize neden oluyor. Neyse ki 25 Ekim’deki güneş tutulması güçlü sezgilerinizi güçlendiriyor ve romantik geleceğiniz hakkında size fikir veriyor. Bu ay tutulması sırasında sizi tüketen bağlantıları çıkardığınızdan emin olun. İçinizdeki sesin ne dediğini dinleyin.

Belirli bir kişi hakkında kötü hisler alıyorsanız ve ilişkide kusurlar görüyorsanız, geri adım atmanın ve nasıl hissettiğinizi yeniden değerlendirmenin zamanı gelmiş olabilir. Bu haftanın temel amacı duygularınıza odaklanmaktır. Bu hafta tamamen seninle ilgili ve kimsenin onu onlar hakkında yaparak sizi saptırmasına izin vermeyin.


Akrep Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Parlama vaktin geldi Akrep! Artık Satürn, 23 Ekim Pazar günü Kova’da doğrudan konumlandığına göre, iş-yaşam dengenizden daha emin hissedebilirsiniz. Eviniz, aileniz, sosyal hayatınız ve kariyer yolunuz ile nelere öncelik vereceğinize karar verdiğiniz için son birkaç ay zorlu geçti. Artık, iş-yaşam dengenizin benzersizliği konusunda rahat olduğunuz sürece, istediğiniz şeye odaklanabileceğiniz konusunda daha özgüvenli hissetmelisiniz!

Güneş ve Venüs burcunuza aynı gün girdiğinden, kendinizi oldukça güvende hissedebilirsiniz. Sezonunuz, en çekici profesyonel benliğiniz olma zamanınızdır. Venüs, çekiciliğinizi artıracak ve bu profesyonel siren olmanızı sağlayacak. Özellikle birkaç gün sonra burcunuzda yeni ay parçalı güneş tutulması meydana geldiğinde, insanlar size akın ediyorsa şaşırmayın!

Tutulma, yeni bir kimlik ve görünüm döngüsü başlatacak ve kaderinizde yazılı ancak öngörülemeyen şekillerde dönüşeceğinizi düşündürecek. Jüpiter retrosu 28 Ekim Cuma günü Balık burcuna girerken, dönüşümünüzün bir parçası olarak tarzınızın, kendinizi ifade etmenin ve profesyonel tutkularınızın değişeceğini görebilirsiniz. Profesyonel deneyiminizle iyi eğlenceler!


Akrep Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, daha fazla şans almaya hazırsınız.

Hafta 23 Ekim Pazar günü, Venüs ve Akrep’teki güneşin (doğum günün kutlu olsun!) ile güven evinizde Jüpiter’in Koç’ta ve zevk ve macera evinizde 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün hayatınızda korkuluklar olamaz. Yeni bir şeye hazır olabilirsiniz. Ve “riskli” olmasa da, kesinlikle konfor alanınızın dışında bir adım olabilir. Bugün, bir zip line deneyebilir veya şarkı söylemek için sahneye çıkabilirsiniz. Zarfı zorladığı sürece ne yaptığınız önemli değil.

25 Ekim Salı günü Merkür Terazi’de ve dinlenme ve iyileşme eviniz Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapıyor. Fazladan dinlenmek için harika bir gün. Belki iyi uyuyamadınız ya da çok rüya gördünüz, dinlenmek yerine astral projeksiyon yaptınız. Akrep, bu, işleri atlamak, işyerinde hastalanmak ve kendinize zihinsel bir sağlık günü vermek için iyi bir gün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.