Akrep Haftalık Burç Yorumları (17 Ekim – 23 Ekim Haftası)

Akrep burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 17 Ekim – 23 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

İdeal bir dünyada, uzun zamandır beklediğiniz gibi, herkesin patronu olurdunuz. Bu büyülü, uzak senaryo meyve verene kadar, ancak, özellikle haftanın başlangıcında, geçinmek için (bu kulağa trajik bir şekilde topal gelse de) devam etmeniz gerekecek. Patronunuz sizin patronunuz, bu yüzden başlamak için cazip olduğunuz o kavgadan kaçının. Hafta ortası gel, nasılsa artık işi umursamıyorsun bile. Bir arkadaşınızla yapacağınız küçük planlar, hayal ettiğinizden daha büyük ve daha iyi bir şeye dönüşecek ve muhtemelen şaşırtıcı bir sır öğreneceksiniz. Bu hafta sonu, bir değişiklik için başka birinin liderliğini takip edin.


Akrep Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ne yazık ki, bazen geçmişin iskeletleri sizi kontrol etmek için geri gelir. Bu insanları hayatınıza geri almaya hazır olup olmadığınıza veya onlarla hiç uğraşmayacağınıza gerçekten karar vermek kesinlikle size kalmış. Bu, kalbinizi ve ruhunuzu tatmin eden şeylere bağlıdır. İnanılmaz koruyucu bir insansın. Hayattaki bu değişimler ve mücadeleler sırasında bile, anlayışlı derin bilgeliğinizden daha verimli bir şey yoktur.

Artık kesinlikle her şeyden kurtulmak için gerekenlere sahip olduğunuzu kanıtlayan bir döngüye başlıyorsunuz. Şu anda ihtiyacınız olan tek şey içsel bilişinizdir – sizi bu süreçten geçirmeyi başarmak, salt dürtünüzden başka kimsenin elinde değildir. Ne yapman gerektiğini biliyorsun ve yolundan çekilmek başkalarına kalmış!


Akrep Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Çalışma haftanız boyunca içsel uyumunuza odaklanın, Akrep.

Güneş ve Venüs Terazi’de, 17-18 Ekim Pazartesi’den Salı’ya kadar İkizler’de Mars ile üçgen açı yaptığında, işe olumlu ve tarafsız bir yaklaşım getirmeye çalışın. Her iki üçgen de işyerinde kontrol sorunları veya karşılıklı olmayan ilişki dinamikleri ile mücadele edebileceğinizi gösteriyor. Bu sorunlardan bazıları, siz ve diğer taraf kaynakları paylaşmaya çalışırken veya hatta bu hafta boyunca neye odaklanılması gerektiği konusunda karşılıklı bir anlaşmaya varırken ortaya çıkabilir. Şeytanın avukatını oynayarak duruma adil bir bakış açısı sağlayın, ancak işler yolunda gitmezse pasif agresif bir şekilde hareket etmekten kaçının. Haftanın ilerleyen saatlerinde Güneş ve Terazi’deki Venüs’ün Oğlak’taki Plüton ile kare açı yaptığında gergin bir iletişimin ortaya çıkmasını bekleyin. Kareler, işyerinde bir çılgınlıkla, özellikle de onlarla ne zaman uğraşmanız gerekiyorsa sezgisel olarak hisseden biriyle uğraşmak zorunda kalabileceğinizi gösteriyor. Müzakere anahtardır, ancak işin devam etmesi için orta yolu bulmak için uzlaşmaya açık olmalısınız. Haftanın sonunda Venüs, Terazi burcunda güneşle kavuştuğunda kendinizi daha huzurlu hissedeceksiniz.


Akrep Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, gittiğiniz her yerde fırsatlar yakalıyorsunuz.

Hafta, 16 Ekim Pazar günü, Güneş Terazi’de ve sezgi evinizin Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Sizi konfor alanınızdan çıkaran psişik bir izlenime sahip olabilirsiniz. Evren, büyük bir değişiklik yapma zamanının geldiğini önerebilir, ancak kendinizi hazır hissetmiyorsunuz ve biraz güvence istiyorsunuz. Akrep, bu, içine bakmak, günlük tutmak veya güvenilir bir psişik danışmanla iletişim kurmak için iyi bir zaman. Sizi bekleyen önemli bir mesaj var.

17 Ekim Pazartesi günü güneş, Mars’ı İkizler’de ve kaynak ve yatırım eviniz ile üçgen açı yapıyor. Artık kendinize güveniniz artıyor ve yaklaştıkça kapılar hızla açılıyor. İhtiyacınız olan bilgilerle birlikte gelen bir yatırım fırsatı olabilir. Akrep, bu işinizden bir avantaj veya teknoloji konusunda bilgili yeğeninizden duyduğunuz bir şey olabilir. Bugün, parayla ilgili bir fırsat yakalayabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.