Akrep Haftalık Burç Yorumları (10 Ekim – 16 Ekim Haftası)

Akrep burcunun 10 Ekim – 16 Ekim haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 10 Ekim – 16 Ekim haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 10 Ekim – 16 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 10 Ekim – 16 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 10 Ekim – 16 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 10 Ekim – 16 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 10 Ekim – 16 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Kim biliyordu? Pazartesi, ikinizin sıradan arkadaşlar olduğunuzu düşündünüz, ama bu ilişkiyi çiçek açan bir romantizm olarak düşündükleri ortaya çıktı. Buna karşı olduğunuzdan değil. Romantizmin masada olduğundan bile emin değilken, hafta ortası kendinizi bir sevgili tükürüğünün ortasında bulmak sizi şaşırttı. Tüm ilişkiler gibi, geçinmek de bazı küçük tavizler ve özellikle Cuma günleri, normalde yaşama şeklinizde bazı küçük ayarlamalar gerektirecektir. Bu hafta sonu, zevk aldığınız bir şey yapın. Bu, kalan stresi giderecektir.


Akrep Burcu 10 Ekim – 16 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta önemli bir bağlantı önünüze geliyor.

Hafta, 9 Ekim Pazar günü, Venüs’ün Terazi’de ve keyifli kaçış evinizin Boğa’da Kuzey Düğüm ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Koç burcunda da dolunay var. Bugün, sosyal medyada biraz fazla zaman harcadığınızı ve gerçek hayatta yeterince zaman harcamadığınızı fark edebilirsiniz. Dışarıda tanışacak insanlar, yeni arkadaşlar ve muhtemelen romantizm var. Bir ekranın arkasına saklanmayı bırakmanın zamanı geldi. Akrep, bu dışarı çıkıp yeni insanlarla tanışmak, kendini yeni durumlara sokmak ve biraz macera yaşamak için güzel bir gün.

11 Ekim Salı günü Terazi’deki güneş, Kova’daki Satürn’ü ve mesken evinizi üçgen yapar. Birkaç gün önceki düşüncelerden sonra, sosyal olmanın iyi bir yolunun insanları davet etmek olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Bu, yeniden dekore etme projelerine başlamanızı sağlayabilir. Akrep, daha iyi feng shui akışı için mobilyaları hareket ettirmek için iyi bir zaman. Resim asabilir veya renkli yastıklar ekleyebilirsiniz. Ve bu, dağınıklıktan kurtulmak için harika bir zaman. Fazlalığı satabilir veya hepsini bir hayır kurumu dükkânına götürebilirsiniz.


Akrep Burcu 10 Ekim – 16 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevdiğiniz kişiyle ilgili koşullar ne olursa olsun, dijital alemlerde somut cevaplar bulmanız pek olası değildir. Neyse ki, günün ilerleyen saatlerinde, ayın burçları değiştirdiğinde hava değişecek ve size rahatlama ve ruhunuzu kontrol etme şansı verecek. Son zamanlarda takdir edilmediğinizi hissediyorsanız, ay sizi gerçek benliğinize geri getirerek kişisel gücünüzle bağlantı kurmanızı sağlar.

Bu ay olayı, kozmik iklim zaten manyetik olan auranıza neredeyse elektriksel bir unsur eklediğinden, popülerliğinizi de artıracak. Bu süre zarfında gözünüze kestirdiğiniz biri sizi hayal kırıklığına uğratırsa, onları kaldırıma atmak daha kolay olmalı ve size yeni bağlantılara yol açma fırsatı vermeli. Dolunay, önümüzdeki haftalar için bazı somut planlar yapmanız için size ilham veriyor. Takviminize bazı tarihler koymak için bu gezegensel yerleşimin momentumunu kullanın, ancak kendinize de biraz zaman ayırmayı unutmayın.


Akrep Burcu 10 Ekim – 16 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İç uyumun üzerinde çalış Akrep.

Bu bölümü kapatmaya hazır mısınız? 9 Ekim Pazar günü Koç burcundaki dolunay, iş hayatınızda bu döngüyü tamamlamanız için sizi cesaretlendiriyor. Bazıları için bu, yeni bir şeye başlamak için bir işi veya pozisyonu bitireceğiniz zaman civarındadır. Diğerleri için bu, işyerinde çatışma veya saldırganlığın sona ermesi anlamına gelebilir. Verimliliğinizi sürdürmeyen duygularınızı, alışkanlıklarınızı ve rutinlerinizi bırakmak için cesur dolunayı kullanmalısınız. Sonuç olarak, ertesi gün Merkür tekrar Terazi’ye girdiğinde zihinsel olarak daha huzurlu hissedebilirsiniz. İş hayatınızı etkileyen herhangi bir kararsızlık veya sığ çılgınlıklardan kendinizi kurtarmak için bu ilk girişi kullanın. Daha sonra, Merkür sakin, dengeli ve uyumlu hissetmenize yardımcı olabilir. İç barış dış barışa dönüşecek! 11 Ekim Salı günü Terazi burcundaki güneş Kova burcunda geri giden Satürn ile üçgen açı yaptığında başarılı olmak için ne üzerinde çalışmanız gerektiğini veya kariyer yolunuza dahil etmeniz gerektiğini anlamanın zamanı gelmiş olabilir. ve profesyonel ilişkiler, haftanın ilerleyen saatlerinde Venüs’ün Terazi’de, Satürn’ün Kova’da gerilemesi ile üçgen açı yaptığında.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.