Akrep Aylık Burç Yorumları Neler? Akrep Burç Yorumu Kasım 2022

Akrep burcunun Kasım ayı için burç yorumları neler? Akrep burcunun Kasım ayı neler bekliyor? Akrep burcunun Kasım ayı aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun Kasım ayı iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun Kasım ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu Kasım ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu Kasım Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Aya başlamak için manyetik burcunuzda üç ağır vurucu (güneş, Merkür, Venüs) var, bu nedenle büyük baştan çıkarıcı titreşimler vermeniz şaşırtıcı değil. Halihazırda eşleşmiş veya bir kuş kadar özgür olsanız da, gittiğiniz her yerde iletişim bilgileriniz için yalvaran insanlar var. Biraz gurur verici, ama çoğunlukla utanç verici!

Yavaş tempolu Boğa burcundaki dolunay ve ay tutulması ve 8 Kasım’daki ilişkiler eviniz “hadi bu yavaştan gidelim” ay enerjisi yayar. Sabrınız meyvesini veriyor, özellikle de biri sizi yapmak istemediğiniz bir şey için acele etmeye çalışıyorsa.

Meraklı burcunuzda bir güneş-Merkür kavuşumu aynı gün gelir ve sizi aynı anda birçok bilgi bombardımanına tutar. Bilgi sahibi olmayı seviyorsunuz, ancak sonuçlara atlamamaya çalışıyorsunuz. Kaynaklarınıza her zaman güvenemezsiniz. Herhangi bir otorite ile bir şey söylemeden önce emin ol, Akrep.

Ondokuzuncu aydaki Mars-Neptün karesi sırasında yasaklanmış biri ile aranızdaki (alınmışsanız eşiniz değil, bekarsanız BFF’nizin bae’si değil) cinsel gerilim yadsınamaz ve ulaşabileceği noktaya ulaşacaktır. görmezden gelinme. İstediğiniz son şey bir yüzleşmedir, ancak bu gergin durumda köşeye sıkışırsanız başka seçeneğiniz olmaz.


Akrep Burcu Kasım Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Günlük rutininizdeki yapı eksikliği, iş projelerinizi etkiliyor. Bunun nedeni, Merkür ve Venüs’ün on beşinci ve on yedinci günlerde Yay burcuna yolculuk etmeleridir. 22 Kasım, güneş Yay burcuna ilerleyip meseleleri kontrol altına aldığında, kargaşayı sona erdirecek ve hayatınıza sakinlik getirecek. Sadece bu değil, ertesi gün size yeni ay nedeniyle zam isteme şansı sunuyor.

Banka hesabınız refah ve parayla dolacak – bu eksik olan bir şey – çünkü kozmos grafiğinizdeki finans evini canlandırıyor. Paranızı nasıl harcadığınızın farkında olun. Bazı finansal riskler almanız gerekiyorsa, şimdi tam zamanı.

Yay enerjisi sizi yatırım yapmaya ve kazançlarınızla borsayı ezmeye zorluyor. Bu noktada kalmanızı sağlamak için bu ay bir bütçe oluşturmaya çalışın. Sezonluk bir zam alabilseniz de, müsriflik yollarınızı sürdürmek için yeterli olmayabilir. Banka hesabınızı tüketecek bir durumdan kaçınmak için şimdi mali durumunuza dikkat edin.


Akrep Burcu Kasım Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Ayın başlangıcı, 8 Kasım’da Boğa burcundaki ay tutulması sırasında ilişkinizi gerçekten test edebilir ve bazı büyük sarsıntılara neden olabilir. Bu, birbiriniz hakkında yeni bir anlayışa yol açabilir veya alevler içinde kaybolabilir. Çatışma yerine çözüm arayın Akrep.

Çıktığınız biriyle bir gelecek görüyorsanız, on beşinde Venüs Yay burcuna geçtiğinde bir inanç sıçraması yapın. Bu ilişkiyi yürütmek için kalbinizin bir kısmını yatırın. Sizi şaşırtabilir. Sadece 17 Kasım’da Merkür Yay burcuna geçtiğinde onlarla ciddi konuşmalar yapmayı unutmayın. En çok değer verdiğiniz konularda ve inançlarda nerede durduklarını bilmiyorsanız aşık olamazsınız.

Güneş yirmi saniyede Yay burcuna girdiğinde flört etmenin büyük resmini düşünmeye devam edin. Bekarsanız, bir ilişkide neye değer verdiğinizi düşünün ve oradan gidin. Bağlantı kurmadığınız insanlarla çıkmaya devam etmek zorunda değilsiniz.

23 Kasım’da Yay burcundaki yeni ayda kendinize yatırım yapın. Flört profilinizi güncelleyin ve insanların sadece bir kaçamakla ilgilenmediğinizi bilmelerini sağlayın. Değerinizden daha azına razı olmayacak gerçek anlaşma sizsiniz.


Akrep Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

Kendini savun

Konuşkan Merkür, güneş ve ışıltılı Venüs burcunuzda, Akrep, yani önümüzdeki haftalarda büyük bir sıçrama yapmaya hazırsınız. Akrep’e yapılan vurgu, bunun kendinizi dünyaya yansıtmak ve en iyi niteliklerinizi ve yeteneklerinizi sergilemek için mükemmel bir fırsat olduğu anlamına gelir. Size, ihtiyaç ve isteklerinize odaklanmanın ve hayalleriniz doğrultusunda adımlar atmanın zamanı geldi. Başkaları sizi bencil olmakla suçluyorsa, onları görmezden gelin.

Öyle olsa bile, 8 Kasım’da karşıt Boğa burcunuzda önemli sorunları gündeme getirebilecek güçlü bir ay tutulmasıyla uğraşmanız gerekecek. Bir süredir kayalıklarda olan bir ilişki sona erebilir. Eğer öyleyse, derinlerde bunun ikiniz için de en iyi şey olduğunu bileceksiniz. Bağınız güçlüyse, bir süredir endişe yaratan bir şeyi ele almanın zamanı gelmiş demektir.

Kasım ayının ilk birkaç haftası yoğun olsa da, 15’inde Venüs Yay’a, ardından iki gün sonra Merkür ve ondan beş gün sonra Güneş’in gelmesiyle işler kolaylaşmaya başlar. Vurgu para bölgenize kayar ve savurganlık havasında olacaksınız. Gereksiz yere harcamak yerine, zor kazandığınız parayı boşa harcamamak için daha fazla yatırım yapmaya çalışın.

23 Kasım’da Yay burcundaki yeni ay, herhangi bir yeni girişimi başlatmak için mükemmel. Mali durumunuzun kontrolünü geri almak, daha fazla tasarruf etmek veya bir yan iş başlatmak istiyorsanız, harekete geçmek için harika bir zaman.

Son olarak, küstah Jüpiter yirmi üçüncüde boş zaman bölgenize doğru dönüyor. Tekrar yola çıkmak biraz zaman alabilir, ancak beklemeye alınan yaratıcı bir projeye başlamak için istekli olabilirsiniz. Bir romantizm durduysa, yakında daha canlı görünebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.