Yengeç Burç Yorumları 28 Eylül 2022

Yengeç burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 28 Eylül 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Eylül 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İki çekici alternatif arasında karar veremiyorsunuz ama yine de bir süre tetiği çekmek zorunda kalmayacaksınız. Sadece özgürlüğün tadını çıkarın ve yarın ne olacağını görün.


28 Eylül 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İş arkadaşlarınızın yanındayken p ve q’larınıza dikkat edin. Aralarında casuslar var.


28 Eylül 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı güneş beşinci evinizden geçerken, sizi özgünlüğü kucaklamaya davet ederken, bugün geleneklere meydan okumanıza neden olsa bile, sevgili Yengeç burcunuza kimsenin güveninizi veya benlik duygunuzu kırmasına izin vermeyin. Ne yazık ki, Luna ve Kuzey Düğümü arasındaki sert bir bağlantı öğleden sonra büyümenizin önüne geçebilir ve sizi yeni bağlantılardan uzaklaştırmakla tehdit edebilir. Temel düzeyde kim olduğunuza sadık olun, ancak ilgi alanları ve idealleri sizinkiyle tam olarak uyuşmadığı için diğer insanlardan uzaklaşmamaya çalışın.


28 Eylül 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geçen hafta içinde, Merkür gerileme evresi olan Yengeç’e hafif bir geçiş fark etmiş olabilirsiniz. Bunun nedeni, zihin ve iletişim gezegenimiz olan kozmik habercimizin solar üçüncü evinizde drama döndürmesidir. Bir yandan, bu, kişisel veya romantik yaşamınızda her türlü karışıklığı ve yanlış iletişimi ortaya çıkarıyor olabilir. Bununla birlikte, diğer yandan, bu, ikinizin planladığı seyahat veya sözleşmeler konusunda gecikmelere ve hayal kırıklığına neden olabilir. Bunun da önümüzdeki haftalarda gözden geçirilmesini bekleyin.


28 Eylül 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Seni kim rahatsız ediyor, Kanser? Gerçek hissetmeyen bir meslektaşınız veya iş ortağınız olabilir. Bu bağlılıkla ilgili bir şey sizi rahatsız edebilir, özellikle İkizler’deki Mars, Kova’daki geri giden Satürn ile üçgen açı yaptığında. Bu hava üçgeni sizi içe dönük bir duruma getirdiğinden, bu kişiyle veya bağlılığın neden sizi hayal kırıklığına uğrattığını düşünmek isteyebilirsiniz. Bu tür bir düzenlemeyle güçlendirilmiş hissetmeniz gerektiği için, özellikle finans veya kaynaklar söz konusuysa, taahhüdün yönlerini gözden geçirmenin zamanı gelebilir. Zamanı geldiğinde havayı temizleyin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.