Yengeç Aylık Burç Yorumları Neler? Yengeç Burç Yorumu Ekim 2022

Yengeç burcunun Ekim ayı için burç yorumları neler? Yengeç burcunun Ekim ayı neler bekliyor? Yengeç burcunun Ekim ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun Ekim ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun Ekim ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu Ekim ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu Ekim Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Vesta’nın Kova’daki gerilemesi sırasında içinizdeki ateş yandı ve bazı değerli içsel büyümeyi yaktınız. Şimdi, 5 Ekim’de doğrudan başladığında, aynı tutkuyla başkalarına yardım etmeye başlamanın zamanı geldi. Kendini geliştirmenin birinin aşk hayatı için neler yapabileceğinin poster çocuğusun, Yengeç, o yüzden dışarı çık ve başkalarını eğit!

Dokuzunda, ateşli Koç burcundaki dolunay, hayatınızda daha fazla tutku bulmak için (belki de kendi kendinize empoze ettiğiniz) romantik sınırlamalarınızı aşmanızı teşvik eder. Şu anda mutlu bir ilişki içinde olsanız bile, her zaman daha mutlu, tatmin olmuş, tatmin olmuş vb. olabilirsiniz. Bekar Yengeçler, kendiliğinden olun. Hayır yerine evet deyin ve havai fişeklerin patlamasını izleyin!

23 Ekim’de hem güneş hem de Venüs, duygusal su burcu Akrep ile eşleşir ve duygularınızı inanılmaz derecede yoğunlaştırır. Önümüzdeki ay gerçekten tıkladığınız biriyle tanışırsanız, hemen takıntı haline gelirsiniz. Ve zaten ruh eşinizle birlikteyseniz, ellerinizi birbirinizden uzak tutamazsınız. Cinsel kimyanız gerçek değil.

Akrep burcunun yoğunluğu, yirmi beşinci aydaki yeni ay ve güneş tutulmasını etkileyerek, aşk hayatınıza şüphe, kıskançlık ve intikam düşünceleri aşılayarak başka bir görünüm kazanıyor. Bu ay tutulması altında yapabileceğiniz en kötü şey kanıt olmadan hareket etmektir. Drama veya hasara neden olmak için bir bahane olarak “Sadece bir his vardı” ifadesini kullanmak, şu anda neredeyse yeterince iyi bir bahane değil.


Yengeç Burcu Ekim Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay, kişisel hayatınız ve profesyonel dünyanız arasında bir denge bulmanızı sağlar. Buradaki ihtar, bir başkasını düşünme biçimine bağlı kalmaya hazır olmayabileceğinizdir.

9 Ekim’deki Koç dolunayı, kariyerinizi odak noktasına getiriyor. Bununla birlikte, enerji, siz kişisel meselelerle uğraşırken onu arka koltuğa oturmaya zorlar. Sık sık çiğneyebileceğinden fazlasını ısırdığını hisseden biri olarak, bu iki hafta içinde gerginlik yaratmaya başlayacak. İşe odaklanmakta güçlük çekmenizin nedeninin, hedeflerinizin değişmesi olduğunu görebilirsiniz. Hedeflerinizi takip etme şeklinizi değiştirmeye başlıyorsunuz.

Belki yaratıcı bir çıkış noktası bulmak arzularınıza fayda sağlayacaktır. Öyleyse, Yengeç burcu, bu ay profesyonel vizyonunuza sanat katmanın yeni yollarını keşfetmenize izin veriyor. Yeteneğinizi keşfederken farklı yaklaşımlara açık olun. Tek bir plana veya düşünce tarzına bağlı kalmayın. Esnek olun ve bu ay yeni bir ifade biçimini benimseyin.


Yengeç Burcu Ekim Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

İyi haber, Kanser! Telefonunuz artık perili değil. İkincisinde Merkür tekrar direkte dönerken, yeniden flört etmeye başlamaya hazırsınız ve almadığınız mesajlar sonunda geliyor. Dikkatin tadını çıkarın!

Bununla birlikte, 9 Ekim Koç burcundaki dolunay sırasında flört etmek için fazla meşgul olabilirsiniz çünkü patronunuzu etkilemek için flört etmekten daha çok çalışacaksınız. Ve ertesi gün Merkür Terazi’ye girerken ailevi meseleler dikkatinizi çektiğinde ve romantizmi zorlaştırdığında hiç de kolay olmuyor.

Şans eseri, güneş ve Venüs yirmi üçüncüde Akrep’e girdiğinde flört hayatınız mezardan yükselir ve sonbahar havasını romantizmle büyüler. Bu, sevimli sonbahar randevularına çıkmak, elma toplamaya gitmek ve taptığınız biriyle korku filmleri izlemek için ürkütücü bir zaman. Sert düşüyor olsanız da, hafif tutmaya çalışın.

Ancak 25 Ekim’deki güneş tutulması sırasında kolay olmayacak, bu da onu romantizm için mükemmel bir gece haline getiriyor. Gecenin sonunda bir öpücük oyunun kurallarını değiştirebilir. Duygularınız varsa, Merkür yirmi dokuzunda Akrep’e girdiğinde onlara haber verin, böylece Cadılar Bayramı’nı yalnız geçirmek zorunda kalmazsınız.


Yengeç Burcu Ekim Ayı Aylık Burç Yorumu

Evim güzel evim

Yengeç, bu, birden fazla cephede ilerlemenin mümkün olduğu heyecan verici bir ay. Ayın başında, işleri önemli ölçüde yavaşlatabilecek Merkür de dahil olmak üzere altı gezegen retro harekette. Önce Merkür, sonra Plüton ve sonunda Satürn öne çıkarken işler hareketlenecek. Bununla birlikte, 30 Ekim itibariyle özel bir bölgede Mars’ın geri sarılmasıyla birlikte, yine de tetikte olmanız gerekecek.

Yirmi üçüncü yaşa kadar ev ve aile bölgenize vurgu yapılır. Aile meseleleri, yerinizi düzene sokma ve belki de hayattan geri adım atma ve devam eden sorunlardan biraz uzaklaşma ile ilgileneceksiniz. Bu, olaylara daha iyi bir bakış açısı kazandırmak için bir fırsattır.

9 Ekim’de dinamik Koç burcundaki dolunay, dikkatleri üzerinize çekebilir ve sizin için son derece önemli olan bir konuda duygularınızı paylaşmanız için sizi cesaretlendirebilir. Dürüst davranın ve itibarınıza dikkat edin, çünkü bu ay evresi imajınızı etkileyebilir. Dürtüsel hareketlerden ve gereksiz çatışmalardan kaçının.

Yine de, tatlı Venüs Akrep’e ve sizin boş zaman bölgenize, ardından da yirmi üçüncüde parlak güneş tarafından takip edildiğinden, bir tutuş değişikliği var. Bu, tutkulu olduğunuz hobileri keşfetme şansınız. Bu zamanı becerilerinizi geliştirmek ve yenilerini geliştirmek için kullanın. Ve mümkün olduğunda yeteneklerinizi tanıtmayı düşünün.

İlişki durumunuz ne olursa olsun romantizm de kartlarda. Aşkı arıyorsanız, bu cızırtılı randevuların ve yoğun duyguların zamanı olabilir. Aynı şekilde, bir ilişkiniz varsa, bazı özel randevulara gidiyorsanız veya eşinizle kısa bir süreliğine ayrılıyorsanız, aranızdaki tutku kıvılcımını yeniden alevlendirebilir.

25 Ekim’de Akrep burcundaki güneş tutulması, birisine karşı güçlü duygular ya da bir hareket tarzını takip etmek için zorlayıcı bir dürtü ile çakışabilir. Ne yaparsanız yapın, akıllıca seçin.

Son olarak, pozitif Jüpiter yirmi yedincide Balık burcuna ve uzak ufuklar sektörünüze geri dönüyor, bu da kaçırılmış bir fırsatın tekrar ele geçirilebileceğini gösteriyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.