Yay Haftalık Burç Yorumları (26 Eylül – 2 Ekim Haftası)

Yay burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası neler bekliyor? Yay burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 26 Eylül – 2 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Seni kim seviyor bebeğim? Herkes, ya da hemen hemen. Hayatında önemli olan herkes sana yardım etmek istiyor. Bu iyi, çünkü hafta başlarken hiçbir fırsatı kaçırmak istemezsiniz ve zor bir seçimle karşı karşıya kaldığınızda size küçük bir dost tavsiyesi verilebilir. Haftanın ortası duygusal ve rüya gibi hissetmenize neden olabilir, ama sorun değil, değil mi? Kendinizi biraz hayal edin ve bu fanteziyi gerçeğe dönüştürecek güvene ve hayal gücüne sahip olduğunuzu göreceksiniz. Bu hafta sonu ev cephesinde her şey sessiz, bu yüzden hak ettiğiniz bir mola verin.


Yay Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ayın Yay burcuna girdiği ve mevsiminizin başlangıcını işaret eden otuzuncu ayın sonunda bekleyiş sona eriyor! Son zamanlarda radarın altından süzülüyorsanız, tüm gözler üzerinizde olacağından önümüzdeki günlerde bir değişim göreceksiniz. Ancak, size yaklaşanlar derine inme havasında olsalar iyi olur, çünkü ay sizi romantik oyunlara veya çılgınlıklara karşı ilgisiz bırakacaktır. Gerçekten ilgilenmediğiniz biriyle oyun oynamak için cazip hissedebilirsiniz. Ancak, bu titreşimler aynı zamanda dedikodu cazibesini de ortaya çıkarabilir ve bu da romantik ilginizi başka bir yöne yönlendirebilir.

Ayrıca, özellikle yirmi yedinci gün, sevgilinize anlayışlı sorular sormayı ve kendiniz hakkında çok fazla konuşmaktan kaçınmayı hatırlamanız da önemli olacaktır. Bu süre zarfında titreşimler çok yüksek olacak, bu yüzden topraklanmış olduğunuza ve eşit diyaloglar için yer tuttuğunuza ekstra dikkat etmek isteyeceksiniz.


Yay Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Ne elde etmek istiyorsun, Yay?

25 Eylül Pazar günü Terazi burcundaki yeni ay sırasında daha büyük profesyonel topluluğunuzdaki yeni bireylerle bağlantı kurmanın farklı yollarını ve peşinden koşmak için yeni özlemleri düşünün. Size bir anlam kazandıran hayallere odaklanırken profesyonel statünüzü yükseltecek karşılıklı ilişkiler gösterin. uyum. Hatta Venüs’ün Başak’taki Plüton’u Oğlak’ta gerilemesi ve ertesi gün Başak’ta geri giden Merkür’ün kavuşum yapması nedeniyle kendinizi giderek güçlenmiş hissedebilirsiniz. Dünyevi geçişler, özellikle profesyonel mirasınız ve statünüz hakkında düşündüğünüzde, kendinizi keşfetme yoluyla yeni keşfedilen güçlendirme duyguları önerir. Kariyerinizle ilgili, profesyonel yolunuzla olan ilişkinizi ve başarılarınıza nasıl değer verdiğinizi etkileyebilecek bir şey ortaya çıkabilir. Sıkı çalışmanız, özveriniz ve azminiz olmasaydı bugün burada olmazdınız! Şans eseri, 28 Eylül Çarşamba günü İkizler burcundaki Mars, Kova burcundaki geri giden Satürn ile üçgen açı yaptığında, profesyonel ilişkileriniz ve düzenlemeleriniz hakkında agresif bir şekilde sohbet etmek için zamanınız olacak. Profesyonel taahhütlerinizi, hedeflerinizle uyumlu olacak şekilde müzakere etmek için bu havadar üçlüyü kullanın.


Yay Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sıkıntılı bir dönem yüksek notla bitiyor.

Hafta 25 Eylül Pazar günü, Venüs’ün Başak’ta olması ve itibar ve popülerlik evinizin Oğlak’ta Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. İnternette sizi kızdıran bir şey görebilir ve ardından haber raporlarının ve video yorumlarının tavşan deliğine düşebilirsiniz. Yakında konuyla ilgili kendi kitabınızı yazacak kadar bilgi sahibi olursunuz. Yay, bugün bir bilgi süngerisiniz.

26 Eylül Pazartesi günü Merkür retrosu Başak burcundaki Venüs ile kariyer eviniz ile kavuşum yapıyor. İşinizle ilgili bazı olumlu geri bildirimler alabilirsiniz. Bir müşteri çok güzel bir not yazabilir. Veya amiriniz size iltifat etmek için elinden geleni yapabilir. Bugün, iş arkadaşlarınızdan takdir ve destek alabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.