Yay Haftalık Burç Yorumları (19 Eylül – 25 Eylül Haftası)

Yay burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftası neler bekliyor? Yay burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 19 Eylül – 25 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

“Sen benim patronum değilsin” diye bağırmak sorun değil, ama patronunuza bağırırsanız bu aynı etkiyi yaratmaz. Pazartesi, en iyi eylem planı gülümsemek ve iyi oynamaktır. Kimse bakmıyorken kürekle kafalarına vurabilirsin. Haftanın geri kalanını size sevgi ve tatlılık yağdıran arkadaşlarınızla konuşarak geçirin. Seni hiç yanlış yönlendiriyorlar mı?


Yay Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, dahil oluyorsunuz.

Hafta, 18 Eylül Pazar günü bir çift açıyla başlıyor. Topluluk evinizde geri giden Merkür, Koç’taki Jüpiter’e karşı çıkıyor. Aynı zamanda Başak burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapar. Yay, topluluğunuzda neye ihtiyaç duyulduğuna dair anlayışınız bugün çok güçlü. Bir sorunu lehte veya aleyhte protesto ediyor olabilirsiniz. Ofis için koşmayı düşünüyor olabilirsiniz. Veya eyalet temsilcinizle akşam yemeği yiyor olabilirsiniz. Bugün, dahil olmayı düşünün.

19 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak burcunda ve kariyer eviniz Uranüs Boğa burcunda üçgen açı yapacak. Yay, patronunuz sizi yükselen bir yıldız olarak görebilir. İş yerinde bir fırsat ortaya çıkabilir ve geleceğiniz hakkında olumlu bir tartışma yapabilirsiniz. Bu özellik asıl promosyonu getirmeyebilir, ancak yaklaşıyorsun. Bu aynı zamanda iyilik istemek için de iyi bir zamandır. Birdenbire yaptığınızdan emin olun ve aniden evet alabilirsiniz.


Yay Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta aşk için oldukça motive hissedeceksiniz. Bu kozmik iklim size rekabet avantajı sağlayacaktır, bu nedenle aşık olduğunuz kişinin birkaç potansiyel eşiyle hokkabazlık yaptığını düşünüyorsanız, şimdi harekete geçmenin ve bir izlenim bırakmanın tam zamanı. Ateşin üzerinde kimsenin ayağını tutmamaya çalışın; Kendi değerinizi sergilemeye karşı başkalarına bunu görmeleri için baskı yapmaya dayanıyorsa, kendiniz ve bu senaryonun sonucu hakkında daha iyi hissedeceksiniz.

Hafta şefkatli tarafınızı ortaya çıkaracak. Verecek çok sevgisi olan kocaman bir kalbiniz varmış gibi hissedeceksiniz, ancak bunu sizi tam olarak takdir etmeyen birine harcamadığınızdan emin olun. Kendinize olan güveniniz, enerji seviyeleriniz ve cazibeniz, katıldığınız herhangi bir toplantıda sizi kolayca ilgi odağı haline getirecek olan bu ay yerleşiminden büyük bir destek alacağından, moraliniz yüksek olacak. Bakacak bir eş bulmak çocuk oyuncağı olmalı. Tekrar görüşmek istediğiniz biriyle karşılaşırsanız bilgi alışverişi yapmayı unutmayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.