Yay Burç Yorumları 8 Eylül 2022

Yay burcunun 8 Eylül 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 8 Eylül 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Yay burcunun 8 Eylül 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 8 Eylül 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 8 Eylül 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 8 Eylül 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Eylül 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda güneşin merkezinden daha sıcaksın ve onu aramaya gidersen doğru türde ilgiyi bulmanın kolay olduğunu göreceksin. Şakacı enerjinizin başkalarını da aynı şekilde ateşleyip ateşlemediğini görün.


8 Eylül 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Eğer canlanıp aktif olamıyorsan, denemeyi bırakmalısın.


8 Eylül 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay, bu sabah Kova ayı tahmin edilemeyen Uranüs ile kare açı yaparken sözlerine dikkat et. Bu kozmik iklim, önce düşünmeden aceleyle konuşursanız, romantik yaşamınızdaki sorunları tetikleyebilir, ancak benlik saygınızı zedeleyebilecek olumsuz düşünce kalıplarına karşı da tetikte olmalısınız. Neyse ki, Luna ciddi Satürn’e uyum sağlarken, zihninizin içine girmiş olabileceği herhangi bir garip alandan çıkmanıza yardımcı olurken, ruhunuzun ve sesinizin kontrolünün çok daha fazla olduğunu hissedeceksiniz. Bu gece Ay Balık burcuna girdiğinde hava değişecek ve duygularınızı anlamanıza yardımcı olacak.


8 Eylül 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, görkemli bir ilahi piton gibi gökyüzünde kayıyor ve arkasında parlak ışınlar bırakıyor, Yay. Bugün, doluluğa yaklaşırken, iletişim ve fikirlerin üçüncü güneş evinizi ziyaret ediyor. Ay her zaman doğal ritimlerimiz ve duygularımızla bağlantılıdır, bu nedenle zihninizi harekete geçirmesiyle, sevgilinizle oturup kalpten kalbe konuşmak için harika bir gün. Yine de, sadece duygularla ilgili olmak zorunda değil. Bilincinize doğru yüzen herhangi bir şey hakkında olabilir. İlginizi çeken veya sizi büyüleyen konular hakkında derin tartışmalar paylaşın. Bu sayede ikiniz de zenginleşmiş hissedeceksiniz.


8 Eylül 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Diline dikkat etmeye çalış, Yay. Kova burcundaki ayın Kova burcundaki geri giden Satürn ile kavuşum yaptığı ve Boğa burcundaki geri giden Uranüs ile kare açı yaptığı bugün, gevşek dudaklar bazı gemileri iş başında batırabilir. Çok küstah veya açık sözlü olmanın ilk sonuçları olabilir. Dürüstlüğünüz meslektaşlarınız tarafından takdir edilmektedir. Ancak, bu güçlü geçişler sırasında teslimatınız biraz çalışma gerektirebilir. Konuşmalarınızda ton, çim ve zamanlama çok önemli olacaktır. Ay istasyonları elbette öğleden sonra geçersiz olduğunda, herhangi bir iletişim gerilimi azalabilir. Ay durgunluğundan önce her şeyi düzelttiğinizden emin olun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.