Yay Burç Yorumları 22 Eylül 2022

Yay burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Yay burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 22 Eylül 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Eylül 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Nereye giderseniz gidin yanınızda bir parti atmosferi getiriyorsunuz – belki cenazeler değil, ama siz anladınız. İyi vakit geçiriyorsunuz ve çok fazla çaba harcamadan başkalarının da aynısını yapmasını sağlayabilirsiniz.


22 Eylül 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün başka biriyle çalışmak beklediğinizden çok daha eğlenceli olacak.


22 Eylül 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Archer, Aslan burcu rüya gibi Neptün’e dengesiz bir açı oluşturduğundan, bu öğleden sonra fantezide kaybolmak kolay olurdu. Bu kozmik iklim bazı ciddi öforik hayallere yol açabilecek olsa da, umudunuzu şu anda kalbinizin canlandırdığı senaryolara bağlamamaya çalışın. Luna, Pluto ile bağlantı kurarken, bu akşam parayla olan ilişkiniz test edilebilir ve bu, ne kadar şaşırtıcı satışla karşılaşırsanız karşılaşın, harcama alışkanlıklarınızı kısıtlamak için iyi bir zaman olabilir. Destek ve nimetleri için diğer tarafa teşekkür ederek, gün sona ermeden önce minnettarlığınızdan faydalanmak için bir dakikanızı ayırın.


22 Eylül 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Zaman çarkı dönerken, yepyeni bir zodyak mevsimi üzerinizde, Yay. Büyük ışık kaynağımız olan kudretli güneş Terazi’ye girmek için bir köşeyi döndüğünde, ruhunuzda bir coşku sarsıntısı hissedeceksiniz. Önümüzdeki ay, güneş arkadaşlıklar, topluluklar ve çevrimiçi buluşmalardan oluşan on birinci evinize enerji verirken, kendinizi canlanmış ve hayatın büyüsüne kapılmış hissedeceksiniz. Bu, arkadaşlarınızla ve tanıdıklarınızla bağlantı kurmak ve sevgilinizi bir araya getirmek için harika bir zaman. Bekarsanız, dans ayakkabılarınızı giyin ve ağınızda dolaşmaya, kaynaşmaya ve potansiyel olarak yeni adaylarla tanışmaya hazır olun.


22 Eylül 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Enerjinizde düşük hissetmeyi bekleyin, Yay. Ay elbette boştur, bu yüzden her zamanki gibi heyecanlı hissetmeyebilirsiniz. İş gününüzü hevesle halletmek yerine, tek bir görevi tamamlamanız bile zor olabilir. Neyse ki, güneş Terazi’ye girdiği için sosyal piliniz iyi durumda olmalı. Artık Terazi sezonu geldiğine göre, çevrimiçi ve çevrimdışı ağ oluşturma fırsatlarına öncelik vermelisiniz. Onları bulmanızı bekleyen çok sayıda harika bağlantı var, bu yüzden DM yoluyla ulaşmaktan veya bir etkinlikte kendinizi tanıtmaktan çekinmeyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.