Yay Burç Yorumları 15 Eylül 2022

Yay burcunun 15 Eylül 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 15 Eylül 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Yay burcunun 15 Eylül 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 15 Eylül 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 15 Eylül 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 15 Eylül 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Eylül 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir süredir suyu test ediyorsanız, şimdi derinlere dalmanın zamanı geldi. Emin olmasanız bile, ilerleyin ve geri çekilme konusunda endişelenmeyin. İşler sizin lehinize çalışacak.


15 Eylül 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün plana bağlı kalmaya çalışın – rutininizdeki herhangi bir değişiklik sorun yaratacaktır.


15 Eylül 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa ayı Pluto ile bağlantı kurarken, bu sabah alanınızı düzenlemek için bir dakikanızı ayırmaya çalışın, sevgili Okçu, maddi alemlerde düzenli olmanızı istiyor. Bu titreşimler, mali durumunuzu kontrol altına almak için de mükemmeldir ve bu da size farklı bir güçlenme duygusu sağlayacaktır. Bu öğleden sonra Luna İkizler’e girdiğinde, haritanızın kalp meselelerini yöneten bölümünü harekete geçirdiğinde aşk havaya nüfuz edecek. Gözünü açtığın o tatlı kızla flört etmek iyi geçecek ama yeni bir romantik seçenek devreye girerse şaşırma.


15 Eylül 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yay, bugün ve yarın bir aşk ve seks mıknatısı gibi hissedebilirsiniz. Cazibe ve zevk tanrıçası gezegenimiz Tatlı Venüs, kozmik sevgilisi ve seks ve tutku gezegeni olan güçlü Mars ile sürünerek bir çatışmaya giriyor. Bekarsanız, karşı konulmaz olduğunuz ve tanıştığınız herkesi hipnotize edebildiğiniz için kesinlikle manyetik hissedebilirsiniz. Ateşle oynamayın ve sizinle aynı fikirde olmayan birini baştan çıkarmayın. Bu, özellikle bir taraf sonunda manipüle edildiğini ve kontrol edildiğini hissediyorsa, dramatik ve patlayıcı kavgalar yaratabilir.


15 Eylül 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne üzerinde çalıştığını değerlendirmek için bir adım geri at, Yay. Özellikle bir projeyi veya görevi tamamlamaya kararlıysanız, son birkaç gündür meşgul olabilirsiniz. Ama ay elbette artık yok, bu da momentumunuzun düşebileceği sonucunu çıkarıyor. Üretken olmaya çalışarak bununla savaşmak yerine, kendinize daha rahat bir iş günü verin. Ay karşı burcunuz olan İkizler’e girdiğinde odaklanacak çok şey olacak! Ay İkizler burcuna geçtiğinde, kendinizi birden fazla iş taahhüdünde bulunurken bulacaksınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.