Terazi Haftalık Burç Yorumları (26 Eylül – 2 Ekim Haftası)

Terazi burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 26 Eylül – 2 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftaya genellikle köpek yavruları ve şekerli bebekler için ayrılmış bir coşkuyla başlamaya hazır olun. Haftanın ortasında duvarlardan zıplayacaksınız. İnsanların bu tür bir coşkuyu sinir bozucu bulacağını tahmin ediyor olsanız da, daha fazla yanılmış olamazsınız. Bir amigo kızın enerjisine ve popülerliğine de sahip olacaksınız. (Herkesin yıllıklarını imzalamanızı veya çıkma teklif etmesini bekleyin.) Haftanın sonunda, parlak fikirler ve karmaşık yeni stratejilerle dolup taşarken amigo kızdan satranç kulübü kaptanlığına geçeceksiniz. Bu zekanı iyi kullan.


Terazi Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sakin dış görünüşünüze rağmen, zodyakın en azimli ve motive üyelerinden birisiniz sevgili Terazi, başkalarının sıradanlığı kabul edebileceği yerlerde mükemmellik için çabalıyor. Haftanın başlangıcı, Terazi ayı güneşinizle bağlantı kurarken, kariyerinize aşırı derecede odaklanmanızı sağlayacak. Önemli olan tek şeyin çalışmak olmadığını hatırlamaya çalışın ve şu anda programınız konusunda özellikle katı hissettiğinizden oyun için biraz zaman ayırmaya çalışın. Ayın rüya gibi Neptün ile tatlı bir bağlantı paylaştığı yirmi dokuzunda romantizm için biraz zaman ayırmaya çalışın.

Ayın burç değiştirdiği ve sizi dışarı çıkıp sosyalleşme havasına soktuğu yirmi dörtte, sosyal hayatınız yeniden vitese geçecek! İlgi odağı olmak şu anda çok kolay gelecek, bu da yeni bir romantik ilginin gözünü yakalamaya çalışıyorsanız kesinlikle kullanışlı olacaktır. Ancak, radarın altına girmek isteyeceksiniz. Kariyerinize ve arkadaşlarınıza odaklandığınız bir haftanın ardından, bunu iç gözlem ve rahatlama için zaman ayırmak için bir ipucu olarak kullanın.


Terazi Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu senin parlama haftan olabilir, Terazi!

25 Eylül Pazar günü burcunuzda olan yeni ay ile birlikte yeniden uyanmış bir amaç duygusuna sahip olduğunuzu hissedebilirsiniz. Önümüzdeki altı ay, kimliğinizden mizacınıza ve görünümünüze kadar profesyonel ışıltınız için çok önemli olacak. Olmayı hayal ettiğiniz profesyonel olmak için bu ay döngüsünü kullanın! Terazi burcundaki güneş Jüpiter’in Koç burcundaki geri gidişine karşı çıktığı için ertesi gün bir fırsat ortaya çıkabilir. Profesyonel taahhütlerinizin ve ortaklıklarınızın gidişatını değerlendirmek için bir adım geri atabilirsiniz. Kiminle ve neyle uyumlu hissediyorsun? Neyi sürdürmek, bırakmak veya geliştirmek istediğinizi anlarken bu soruyu düşünün. Hafta geçtikçe, 29 Eylül Perşembe günü Venüs Terazi’ye girerken kendinizi giderek daha fazla güvende hissedeceksiniz. Artık Venüs ikametgahınız ve burcunuzda olduğuna göre, bir profesyonel olarak yeteneklerinize giderek daha fazla güven duyacaksınız. Profesyonel kıyafetlerinize denge getirmek istiyorsanız, Venüs başarı için giyinmenize bile yardımcı olabilir. Ertesi gün Koç burcunda Venüs geri giden Jüpiter’e karşı olduğu için, profesyonel düzenlemeleriniz yerine kendinizi seçmeniz gerekebilir.


Terazi Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yeni bir başlangıç ​​yaşanıyor.

Hafta 25 Eylül Pazar günü, Venüs Başak’ta ve psişik yetenek evinizin Oğlak’ta Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Kendi burcunuzda da yeni bir ay var. Bu yeni ay, ay yılınızın başlangıcını işaret ediyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca, yeni şeyler yaparak çok sayıda tohum ekmeyi düşünün. Yeni insanlarla tanışın, yeni bir hobi deneyin, yeni yiyeceklerin tadına bakın, hatta markete yeni bir rota deneyin. Ne kadar çok tohum ekerseniz, bu ay yılı boyunca hasatınız o kadar büyük olur.

26 Eylül Pazartesi günü Merkür gerilemesi, Başak burcundaki Venüs ile maneviyat eviniz ile birleşiyor. Biraz sihir yapmak için harika bir gün. Daha fazla refah çekmek istiyorsanız, paspasınızın altına bir tutam tarçın koyabilirsiniz. Aşkı çekmek istiyorsanız vanilyalı tütsü yakıp bir dilek tutabilirsiniz. Günlük hayatınıza ve rutinlerinize sihir katmanın yollarını arayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.