Terazi Haftalık Burç Yorumları (19 Eylül – 25 Eylül Haftası)

Terazi burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 19 Eylül – 25 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Şaka olarak başlayan şey, Pazartesi ve Salı günleri büyük bir sıkıntıya dönüşebilir. İyi bir arkadaş aniden tam bir dırdır haline gelirse, sadece sizi rahatsız etmeye çalıştıklarını düşünmeyin. Gerçekten onların tavsiyelerini alman gerekebilir. Söyledikleri küçük iç sesinize uyuyorsa, Perşembe veya Cuma günü işleri düzeltmek için ne gerekiyorsa yapın. Hafta sonu yeni bir başlangıç ​​getiriyor. Yeni bir aşkın takdirinin tadını çıkarın. Sesin çıkana kadar geç konuşmaya devam et.


Terazi Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta işler sizin için bir araya geliyor.

Hafta, 18 Eylül Pazar günü bir çift açıyla başlıyor. Güven evinizdeki Merkür gerilemesi, Koç’taki Jüpiter’e karşı çıkıyor. Aynı zamanda Başak burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapar. Terazi, bir ortaklık fırsatınız var. Bir arkadaş veya yeni bir tanıdık, enerjinizi bir projeye veya işe odaklamak için bir araya gelmek isteyebilir. Bunun da ilişkiler etrafında biraz enerjisi var. Böylece hem iş hem de zevk için buluşabilirsiniz. Şu anda harika bir bağlantıyı çekecek kişisel güce ve manyetizmaya sahipsiniz.

19 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak’ta ve sezgi eviniz Uranüs’ü Boğa’da üçgen açı yapacak. Terazi, ani bir aydınlanma yaşayabilirsin. Bu, bir şarkıdaki bir satırdan veya kısa bir çevrimiçi videodan gelebilir ve aniden enerjiyi hayatınızdan daha fazla keyif almak için nasıl değiştireceğinizi anlarsınız. Bugün işaretleri izleyin.


Terazi Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Rastlantısal karşılaşmalar hafta boyunca kendini gösterecek. Yolun kiminle kesiştiğine dikkat et. Yakında önemli bir rol oynayacaklar. Bu enerji şimdiki zamanda, geleceğiniz göz açıp kapayıncaya kadar değişebilir, bu yüzden yeni yollar aramaya devam edin. Bu titreşimler aynı zamanda romantizmi kucaklamak için de iyiye işarettir ve bir ilişkinin eşiğinde yalpalıyorsan, öyle ya da böyle itilmiş olabilirsin.

Günün sonunda kendinize yeni bir aşk ilgisi bulamazsanız, kalbi kırık hissetmemeye çalışın. Bu sadece gelecekte daha büyük aşka giden yolda olduğunuz anlamına gelir. Bu kozmik iklimden en iyi şekilde yararlanmak için kendinizi savunmasız hissetmeden açık olmak arasında bir denge kurmak isteyeceksiniz. Cazibenize direnmek zor olacak, bu yüzden hedeflerinizi akıllıca seçtiğinizden emin olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.