Terazi Burç Yorumları 9 Eylül 2022

Terazi burcunun 9 Eylül 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 9 Eylül 2022 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunun 9 Eylül 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 9 Eylül 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 9 Eylül 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 9 Eylül 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Eylül 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sanki aşka karşı değilsin, ama şu anda sadece herkesle güzel bir iletişim içindesin – sadece seksilerle değil. Hâlâ bir fırtınaya karşı flört edebilirsiniz, ancak ilgi alanlarınız çok daha genel.


9 Eylül 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Ertelediğiniz büyük bir sorunla yüzleşin ve ne kadar erken olursa o kadar iyi.


9 Eylül 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah Balık burcunda Ay Venüs ile karşı karşıya gelirken, hayatın küçük detayları bunaltıcı bir duyguya denk gelebilir. Kendinizi ve yaptığınız tüm zor işleri doğrulamanın yollarını arayın, yoksa yeteneklerinizi ikinci kez tahmin etmeye başlayabilirsiniz. Karamsar bir bakış açısı, öğleden sonra daha sonra sezginizi ve ruhsal bağlantı duygunuzu etkileyebilir, ancak doğaya ayak uydurmak ve minnettarlığınızla yeniden bağlantı kurmak, bu korkak titreşimlerden kurtulmanıza yardımcı olabilir. Luna bu akşam kaderin düğümlerine bir öpücük üflerken, arındırıcı bir enerji tezahür edecek ve bu da onu buharlı bir tuz banyosu için ideal bir zaman haline getirecek.


9 Eylül 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün kendinizi bir bataklığa batıyormuş gibi hissedebilir ve özgürlüğü bulamayabilirsiniz, Terazi. Bunun nedeni, zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni olan zihinsel Merkür’ün, güneş burcunuzdaki ilk evinize geri harekette konumlanmış olmasıdır. Aslında donmuş, gece gökyüzünde hareketsiz. Hayat bir salyangoz hızında hareket edecek. Önümüzdeki haftalarda insanlığı bir bütün olarak ilişkilerimizi, ortaklıklarımızı, taahhütlerimizi, birliklerimizi ve müzakerelerimizi gözden geçirmeye zorlayacak. Bu, ayarlamalar yapabileceğimiz veya geçmişten gelen bağlantıları diriltebileceğimiz karmik bir dönemdir. Fırtınanın merkezinde olmaya hazırlanın.


9 Eylül 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Drama sen misin, Terazi? Şaka yapmak! Biraz. Merkür istasyonları bugün burcunuzda geri hareket ederken, profesyonel bir ortamda başkalarıyla nasıl karşılaştığınızın daha fazla farkında olabilirsiniz. Ne söylediğiniz veya nasıl söylediğiniz, potansiyel olarak bir profesyonel olarak hakkınızda çok şey söyleyebilir. Merkür gerilemesi oldukça hilekar olduğundan, kendinizi istediğiniz gibi ifade etmediğinizi fark edebilirsiniz. Bu gerileme sırasında Freudyen sürçmeler, kelime kusması, ağız kokusu ve daha fazlasının olması zorunludur. En iyi seçeneğiniz, herhangi bir yanlış iletişimi mümkün olduğunca çabuk düzeltmektir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.