Terazi Burç Yorumları 6 Eylül 2022

Terazi burcunun 6 Eylül 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 6 Eylül 2022 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunun 6 Eylül 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 6 Eylül 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 6 Eylül 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 6 Eylül 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Eylül 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Çok fazla fikirle uğraşıyorsunuz – ve hepsi kendi kafanızda! İlerlemek istiyorsanız onları biraz geriye doğru budayın, ancak düşündüğünüzden daha zor olabilir.


6 Eylül 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün yapılacak pek bir şey yok ama işler yolunda gitmezse üzülmeyin.


6 Eylül 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Ay Oğlak burcunda ve dördüncü güneş evinizdeki yolculuğuna devam ederken, besleyici tarafınız bugün yüzeye çıkmanın yolunu bulacak. Luna bu öğleden sonra sınırlardan ödün verme veya duygularınızın kontrolünü kaybetme riski olmadan Neptün’e bir öpücük gönderdiğinde, başkalarıyla anlamlı şekillerde bağlantı kurmak için eşsiz bir fırsatınız olacak. Öğleden sonra, ay Plüton ile aynı hizaya geldiğinde, yoğun bir enerji sizi bulacak ve size, önce sizden akmaları gerekebilecek olsa da, tutmamayı tercih ettiğiniz duyguları temizleme fırsatı verecek.


6 Eylül 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün çok incelikli ve hassas bir değişim getiriyor Terazi. Çünkü cesaret ve bilgeliğe bağlı asteroid Pallas, Yengeç burcunun derinliklerine yüzecek. Armatürlerimiz ve gezegenlerimiz en güçlü enerji değişimlerimizi getirirken, asteroitlerin hareketi daha inceliklidir. İleride, duyguları, sezgileri ve empatiyi kullanarak hayatı her zamankinden daha fazla anlamak istediğinizi fark edeceksiniz. Duygusal bilgeliğinizin güçlendiğini ve güvenlik ve rahatlık arzunuzun da çok önemli hale geldiğini fark edeceksiniz. Sevdiklerinizle ve ailenizle vakit geçirmek kalbinize neşe getirecek.


6 Eylül 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir sürü hiçbir şeye hazırlan, Terazi. Ay elbette boşa çıkacağı için bugünün büyük bir kısmı akılsız görevlerle ve anlamsız sorumluluklarla dolu olacak. Elbette bir boşluk, bir gevşeme durumunu ima ettiği için kozmostaki bir durgunluk gibidir. Bunu başarmak tamamen mümkün olmayabilir, ancak küçük görevlere veya küçük projelere odaklanarak ay durgunluğundan en iyi şekilde yararlanabilirsiniz. Meşgul iş gitmenin yoludur. Daha sonra, ay Kova burcuna girdiğinde yaratıcı meyve sularınız akacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.