Terazi Burç Yorumları 3 Eylül 2022

Terazi burcunun 3 Eylül 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 3 Eylül 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 3 Eylül 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 3 Eylül 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 3 Eylül 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 3 Eylül 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

3 Eylül 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kafası o kadar büyük ki gerçekte neler olduğunu göremeyen bir otorite figürüyle uğraşmak zorunda kalacaksınız. Nazik olun – onlarla herhangi bir çekişmenin tek yolu budur.


3 Eylül 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün duygusal hissediyorsun – ve sorun değil. Duygularla savaşmaya çalışmayın.


3 Eylül 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Yay burcunun ilham verici Jüpiter ile tatlı bir bağlantısı varken, bugün dilinizden şiir damlayacak, sizi büyü ve karizma armağanıyla kutsayacak. Bu kozmik iklimi, özellikle romantik hayatınız söz konusu olduğunda, kalbinizin en çok arzu ettiği şeyin peşinden gitmek için kullanın. Ne yazık ki, güneş ve ay arasındaki sert bir kare, psişenizin derinliklerinde güvensizlikleri tetikleyebilir ve güveninize erişirken olumlu düşünmenizi önemli hale getirebilir. Neyse ki, Luna ve Chiron arasındaki tatlı bağlantı sayesinde, kendini sevme duygunuz, akşam çökerken kozmik bir güçlenmeden faydalanacak.


3 Eylül 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Çok yumuşak ve hassas bir kalbin var Terazi. Senin ruhun çok güzel bir şey. Ay her zaman gökyüzünde hareket ettiğinden ve dans ettiğinden, duygularınızla temele dokunma ve akışa devam etme fırsatı verilir. İçinden geçtiği zodyak işareti – ve onun evresi – içinde bulunduğunuz kozmik kolektif titreşim hakkında çok fazla fikir verir. Bugün, ay döngüsünün ilk dördün evresine girerken, yeni bir vizyon peşinde koşma ve kişisel ve romantik yaşamınızı inşa etmeye devam etme dürtüsünü hissedeceksiniz. Herhangi bir değişiklik yapmak istiyorsanız, şimdi fırsatınız olacak.


3 Eylül 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Tam gaz devam, Terazi! Yay burcundaki ilk dördün ay boyunca kapıdan ateş edeceksiniz. İşe başlamak, her zamanki gidişinizi hızlandırırken bitiş çizgisine kadar yarışmak gibidir. Bir kez orada olduğunuzda, konuşmalarınızda küstah ay enerjisinin ortaya çıktığını görebilirsiniz. Söyleyecek çok şeyin var! Fikirlerinizi paylaşmak ve fikirlerinizi vermek, bu cesur ay boyunca ana önceliğinizdir. Ne de olsa, çeyrek ay boyunca sesinizin duyulduğundan emin olmak istiyorsunuz! Ancak iş arkadaşlarınızı buharda ezmemeye çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.