Terazi Burç Yorumları 23 Eylül 2022

Terazi burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 23 Eylül 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Eylül 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bunun devam eden bir süreç olduğunu bilseniz de, yaşamınız sonunda dengede hissediyor. Yine de, asla yapamayacağınız şeylerle ilgilenmek için zaman ve enerji bulabilirsiniz – bunun tamamen zevk aldığınız bir şey olduğundan emin olun.


23 Eylül 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Flört etmek size hoş bir gülümseme kazandıracaktır, ancak herkes oyun oynamaya hazır değildir.


23 Eylül 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi burcunuzda güneş taze olsa da, bugün ay ve Merkür Başak’a girerken yalnız ve içe dönük bir ruh halinde olacaksınız. Bu kozmik iklim, özellikle bazı kişisel geçişler sürecindeyseniz, ruhunuz üzerinde ağırlık oluşturan tüm sorunları gözden geçirmenizi isteyecektir. Neyse ki, Luna ve Jüpiter arasındaki tatlı bir bağlantı, iyimserliğinizden yararlanmanıza yardımcı olacak, ancak mantığı korumak için daha fazla çalışmanız gerekebilir. Bu arada Venüs, günlük görevleriniz arasında otomatik pilota girmenize neden olabilecek puslu Neptün ile yüzleşir ve tetikte kalmanın yollarını bulmanızı önemli hale getirir.


23 Eylül 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Haftalardır bir kasırganın merkezinde dönüyorsunuz, Terazi. Muhtemelen hangisinin yukarı, aşağı, sol, sağ, ileri veya geri olduğunu bilmediğinizi hissettiniz! Neyse ki, bugünün kozmik enerjisi size şu anda fırtınanın tam ortasında dururken zihinsel atılımlar, netlik ve huzur sağlayabilecek parlak bir bilinç ışını getirecek. Kozmik haberci gezegenimiz olan Zihinsel Merkür, güneşe ait ilk kimlik evinizde – burcunuz – geriye doğru kayıyor ve bugün güçlü güneşin kalbinde buluşacak. Buna cazimi anı denir. Derin düşüncelerinizi veya duygularınızı tek başınıza tartışmak için bu fırsatı kullanın.


23 Eylül 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel bir ortamda nasıl karşınıza çıkmak istersiniz, Terazi? Güneş, burcunuzda geri giden Merkür ile kavuşum yaptığında bir atılım bekleyin. Sonunda nasıl giyinmek istediğinizi bilebilirsiniz, çünkü birleşim tarzınızla uyumunuzu bulmanıza yardımcı olabilir. Kavuşma, kişilik olarak nasıl göründüğünüzü ima edebileceğinden, nasıl karşılaşacağınız konusunda daha emin hissedebilirsiniz. Herhangi bir “Ah-ha!”yı fazla düşünmemeye çalışın. Merkür gerilemesi, kavuşumdan kısa bir süre sonra Başak burcunuzdan ayrılacağı için gündeme gelebilecek anlar.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.