Terazi Burç Yorumları 22 Eylül 2022

Terazi burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 22 Eylül 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Eylül 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün tamamen sosyal dünyayla ilgilisiniz ve diğer insanlar size isteyebileceğiniz her şeyi veriyor. Sevimli yabancılardan, iyi arkadaşlardan zamanınız için taleplerden ve maymunlarla dolu bir varilden ilgi bekleyin.


22 Eylül 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Çok çalıştın, bu yüzden bugün bir molayı hak ediyorsun. Sırtını sıvazla.


22 Eylül 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş, bugün burcunuza biraz daha yaklaştıkça, bu akşam sonbaharın ve Terazi mevsiminin başlangıcını işaret ederek beklentiler artacak. Ne yazık ki, Aslan burcunun Neptün ile dengesiz bir açı oluşturduğu bu öğleden sonra sorumluluklarınızın ağırlığıyla meşgul olabilirsiniz. Kendinizi başkalarının pisliklerini temizlerken de bulabilirsiniz, ancak şu anda kendinizden çok fazla vazgeçmemeye çalışın, özellikle de karşınızdakinin bu iyiliğe karşılık verme olasılığı düşükse. Neyse ki, bu gece sonbahar ekinoksu kendini gösterdiğinde ihtiyaçlarınızı önceliklendirme izniniz olacak, bu da kendinizi beslemenin ve kutlamanın yollarını aramanızı önemli hale getiriyor.


22 Eylül 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dünyanın zirvesindeymiş gibi hissetmeye hazır ol Terazi. Doğum günü sezonu resmen başladı! Güçlü güneş, büyük aydınlatmamız, güneş ilk kimlik evinizin ilk derecelerinde cızırdayan – burcunuz – kendinizi caz dolu, şiddetli ve güçlü hissedeceksiniz. Bu, yılın en önemli dönemlerinden biridir, çünkü kalbinizin arzularını takip etmek ve kişisel veya romantik planları benimsemek için daha fazla yerçekimine sahip olacaksınız. Bekar veya bağlı olmasına bakılmaksızın, takdir ettiğiniz şeylerin bir şükran listesi yapın ve ardından gelecek yıl aşkı nasıl bir öncelik haline getirmek istediğinizi hayal edin.


22 Eylül 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sakin ol, Terazi. Ay elbette bugün boş olduğu için çalışmak için herhangi bir istek duymayabilirsiniz. Kendinizi hareket etmeye ve kanal açmaya zorlamak yerine, bu kolay giden ay enerjisine binmek daha iyi olur. Ay’da bir durgunluk olsa da, bugün burcunuza güneşin girmesi için inanılmaz derecede heyecanlı olmalısınız! Sezonunuz başlıyor, güvenle ilerlemeniz için size ilham veriyor. Güneş burcunuzdayken, bir profesyonel olarak dik durmanızı sağlayabileceğinden, normalden daha fazla kendinden emin hissetmelisiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.