Terazi Burç Yorumları 20 Eylül 2022

Terazi burcunun 20 Eylül 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 20 Eylül 2022 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunun 20 Eylül 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 20 Eylül 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 20 Eylül 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 20 Eylül 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Eylül 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün iyi sosyal enerjinizi kullanın – bir kulübe veya partiye gidin ve görünürdeki herkesle sohbet edin. Diğer insanlar için çok ince sinyaller aldığınızı görebilirsiniz – hatta kapalı bir gecede bile.


20 Eylül 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sen çok iyi bir dinleyicisin ve bugün insanların kendini açmasını sağlayabileceksin.


20 Eylül 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün, Yengeç burcunun Başak güneşi ile tatlı bir bağlantısı olduğu için, kendinizi duygusal olarak yatırım yaptığınızı ve profesyonel gelişiminize adadığınızı hissedeceksiniz. Bu kozmik iklim, normalden biraz daha yükseğe ateş etmek isteyebilirsiniz, ancak günlük işlerinizi kolaylıkla halletmenizi sağlar. Öğleden sonra Luna ateşli Leo’ya girdiğinde, sosyal etkileşim arzunuzu tetikleyen vibe değişecek. Bu enerjiyi, şehir merkezindeki en iyi arkadaşınızla hızlıca bir şeyler yemek için bile olsa, evden uzaklaşmak için bir bahane olarak kullanın.


20 Eylül 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün gökyüzünde dans eden yıldızlar uçuşuyor, Terazi. Gezegensel yöneticiniz Venüs, şimdi güneş on ikinci evinizde dönen güneş enerjisi sekizinci evinizdeki elektrikli Uranüs ile üçgen açı oluşturacak. Sürpriz bir ikramiye, telif hakkı çeki, komisyon veya anlaşma, sizin ve tek eşiniz için birdenbire ortaya çıkabilir – ruhlarınızı çatıdan göndererek! Bu, özellikle ikiniz yatırımlarınızı ve servetinizi genişletmeye istekliyseniz, doğru olacaktır. Bunun tezahür etmesinin bir başka yolu, kapalı kapılar ardında biraz risk almaya karar vermenizdir.


20 Eylül 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İç monologunuz üzerinde çalışın, Terazi. Başak’taki Venüs, Boğa’da geri giden Uranüs ile üçgen açı yaptığı için, kendi kendinize nazikçe konuşmalısınız. Kendinizi nasıl gördüğünüz, yetenekleriniz ve gücünüz, profesyonel yatırımlarınızın potansiyel başarısını büyük ölçüde etkileyebileceğinden çok önemlidir. Bakış açınızı ve iç sesinizi sallamak için bu radikal üçlüyü kullanın. Yargılayıcı bir tondan uzak durun. Bunun yerine onarıcı bir bilinçaltı yaklaşımı deneyin, çünkü bu, varlıklarınız ve kaynaklarınız hakkında daha fazla güvende hissetmenize yardımcı olabilir. Yatırımlarınızda profesyonel olarak güçlendirilmiş hissetmek için bakış açınızı değiştirin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.