Terazi Burç Yorumları 18 Eylül 2022

Terazi burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü neler bekliyor? Terazi burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 18 Eylül 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Eylül 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Tamam, bir sonraki randevunuz için yer seçiminden sorumlu olmayabilirsiniz, ilk başta kendinizi tamamen rahat hissetmeyebilirsiniz, ancak gülmeye başladığınızda asılırsınız.


18 Eylül 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Üye olmak lider olmanın ilk adımıdır, bu yüzden bugün bir grup bulun.


18 Eylül 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Yengeç burcu Merkür ve Jüpiter ile sert bir t-kare oluşturduğundan, bugün romantik hayatınızda duvarlar çok fazla haber vermeden yükselebilir. Yanlış iletişim, sizin veya karşı tarafın kapanmasına neden olabilir, bu da suçlamadan veya sert suçlamalarda bulunmadan gerçeğinizi konuşmaya çalışmanızı önemli hale getirir. Neyse ki, güneş bu akşam dönüştürücü Plüton’a bir öpücük üflerken, içinizde huzuru bulma fırsatı tezahür edecek ve kalbinizin günün erken saatlerinden beri barındırdığı herhangi bir acıyı çözmenize izin verecek. Bu titreşimler ayrıca toksik döngülerden kurtularak kendinizi güçlendirmenize izin verecek ve artık size hizmet etmeyen şeylerle bağlarınızı koparmak için kozmik izin verecektir.


18 Eylül 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün tam anlamıyla sihir sizin için yıldızlara yazılmıştır, Terazi. Bir ve tek ile masaya büyük bir dönüm noktası getirilebilir! İlişkinizin kalbinizin ve hayatınızın merkezi olduğunu, sizi coşkuyla doldurduğunu hissedebilirsiniz. Zihinsel Merkür, kozmik habercimiz, güneşteki ilk kimlik evinizden (burcunuz) yavaş yavaş geriye doğru kaymasına devam ederken, güneş ortaklıklarının yedinci evinde gökyüzünde size gülümseyen güçlü Jüpiter’e göz kırpacaktır. Bir söz verebilir, bir atılım gerçekleştirebilir veya yeni biriyle tanışabilirsiniz. Işığınızı saklamayın: Aşkı bir fener gibi parlatın.


18 Eylül 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütleriniz ve bağlantılarınız hakkında ne hissediyorsunuz, Terazi? Burcunuzda Merkür gerilemesi, Koç’ta geri giden Jüpiter ile karşıtlık oluşturduğunda, mesleki düzenlemelerinizde eski konulara veya sorumluluklara değinmeniz gerekebilir. Ortaklıklarınız veya taahhütlerinizle uyumlu hissetmiyorsanız ilerlemek zor olabilir. Bu yüzden, istihbaratınızı toplamanız ve düzenlemelerinizi eskisinden daha iyi hale getirmek için konuşmada neyi ele almak istediğinizi anlamanız için bunu mükemmel bir zaman olarak düşünün! Ancak karar vermek için Merkür sonrası gerilemeye kadar beklemek isteyebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.