Terazi Burç Yorumları 17 Eylül 2022

Terazi burcunun 17 Eylül 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 17 Eylül 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 17 Eylül 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 17 Eylül 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 17 Eylül 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 17 Eylül 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Eylül 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arkadaşlarınızla takılmak için mükemmel bir gün — işte olsalar veya bir projeye takılmış olsalar bile. İyi enerjiniz, herhangi bir durumu biraz daha hafifletmek için mükemmeldir ve gün uçup gitmeli.


17 Eylül 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün bir adım geri atıp büyük resme bakarsanız, her şey netlik kazanacaktır.


17 Eylül 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Kapıyı kapattığınızı düşündüğünüz geçmişteki sorunlar bugün yeniden ortaya çıkabilir, sevgili Terazi, İkizler ayı Başak güneşi ve Neptün ile sert bir t-karesine girerken. Bu titreşimler, özellikle dürüst hatalar veya işle ilgili sorunlar söz konusu olduğunda, yakın zamanda bulduğunuz herhangi bir kapanışı çözme tehdidinde bulunur. Neyse ki, bu akşam Mars ve Chiron arasındaki tatlı ittifak sayesinde tüm gününüzü bu pislikleri temizlemekle harcamak zorunda kalmayacaksınız. Uyum duygunuzu geri kazanmak için bu enerjiyi kullanın, bunu yapmanın bazı meditasyonlara veya ruhsal çalışmalara yatırım yapmanızı gerektirebileceğini aklınızdan çıkarmayın.


17 Eylül 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, bugün ve yarın çok yoğun ve duygusal bir dönem önünüzde olabilir. Kudretli güneş, bilinçaltınızın on ikinci güneş enerjisi evinde titreyen dansına devam ederken, güneş enerjisi dördüncü evinizdeki güç merkezi Pluto ile bağlantı kuracaktır. Bu, evrenden sezgi, motivasyon ve rehberlik hakkında evrenden derin ve yoğun indirmeler alacağınız anlamına gelir. Bunu ruhsal merkezinize erişmek ve kozmosa kişisel ve romantik yaşamınızda nasıl ilerlemeniz gerektiğini sormak için kullanın. Kelimenin tam anlamıyla kelimeleri duyacak, görüntüleri görecek ve cevapları bulacaksınız.


17 Eylül 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neyin peşinden gideceksin, Terazi? Özellikle iş için seyahat etmeyi veya kariyer yolunuza uygulamak için yeni bir şeyler öğrenmeyi umuyorsanız, gidilecek birkaç yol olabilir. Ne seçeceğinizi merak ediyorsanız, İkizler’deki son dördün ay yardımcı olabilir. Ancak, İkizler’deki Mars, Koç’ta geri giden Kayron’a altmışlık açı yaptığından, bir yolu diğerine bırakmak zor olabilir. Bu nedenle, daha iyi olabilecek bir şey için potansiyel bir taahhütten veya ortaklıktan vazgeçiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ne olursa olsun, kariyerin için en iyisini yap!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.