Terazi Burç Yorumları 11 Eylül 2022

Terazi burcunun 11 Eylül 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 11 Eylül 2022 Pazar günü neler bekliyor? Terazi burcunun 11 Eylül 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 11 Eylül 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 11 Eylül 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 11 Eylül 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

11 Eylül 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda kendini çok iyi hissediyorsun, bu gece aşırıya kaçmak isteyebilirsin. Dışarıda çok geç kalmamaya veya gördüğünüz her sevimli yüzle flört etmemeye çalışın – odaklanmanızı sıkı tutmak için daha iyi bir gece.


11 Eylül 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün yeni biri kafanızı karıştırırsa, onlardan kaçının – ne kadar güzel olurlarsa olsunlar.


11 Eylül 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Başak güneşi devrim niteliğindeki Uranüs ile destekleyici bir bağlantı paylaştığından, son zamanlarda içine düşmüş olabileceğiniz herhangi bir korkudan kurtulma fırsatına sahip olacaksınız. Sizi yeni başarı seviyelerine ulaşmaktan alıkoyan belirli insanları, davranışları veya durumları ortadan kaldırmanız gerekebilir, ancak netlik flaşları sonraki adımlarınıza doğru size rehberlik edebilir. Bu arada ay, aşk hayatınıza bir kıvılcım getirerek ateşli Koç burcundaki yolculuğuna devam ediyor. Bu akşam Luna’nın Mars’a bir öpücük üflemesi ve bağlantılarınızın manevi bir unsur almasına neden olması, özellikle bu akşam yüklenecek.


11 Eylül 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Cızırtılı yakınlık ve şehvet bugün kapalı kapılar ardında açılabilir, Terazi. Kudretli güneş, güneş mahremiyetinizin on ikinci evinden içeri süzülmeye devam ederken, o, Güneş’in sekizinci mahremiyet evinizden seksi ritimler çalan Büyük Uyandırıcı Uranüs’ü duyacaktır. Bu, bugün tek başınıza yatak odanızda yaramazlık ve güzelleşmek için beş yıldızlı bir gün olduğu anlamına gelir. Pozisyonları, oyuncakları ve fantezi ön sevişmeyi daha önce hiç yapmadığınız şekillerde deneyin. Bedenleriniz konuşurken ruhlarınızın yakınlaştığını hissedeceksiniz. Ecstasy, ikiniz de yanan lavları havaya fırlatan volkanlarmışsınız gibi yükselecek.


11 Eylül 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini mahvetmeden önce kendini kontrol et Terazi! Başak burcundaki güneş, Boğa burcundaki geri giden Uranüs ile üçgen açı yaptığında, iç monologunuz iş gününüz boyunca şaşırtıcı dönüşler ve dönüşler alabilir. Nasıl hissettiğinize bağlı olarak, kendinizi güçlendirebilir veya güçsüz bırakabilirsiniz. Kafanızın arkasındaki küçük ses kritik olabilir ve bu da işte veya mali konularda liderlik etme yetkinizi tüketebilir. Bununla birlikte, bu ses aynı zamanda onarıcı olabilir ve şaşırtıcı derecede yenilikçi olabileceğinizi düşündürür. Ama bu iç sesin sizinle nasıl konuştuğu size kalmış! Olumlu, güçlü bir algı sürdürün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.