Terazi Aylık Burç Yorumları Neler? Terazi Burç Yorumu Ekim 2022

Terazi burcunun Ekim ayı için burç yorumları neler? Terazi burcunun Ekim ayı neler bekliyor? Terazi burcunun Ekim ayı aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun Ekim ayı iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun Ekim ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu Ekim ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu Ekim Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Romantik yöneticiniz Venüs, 1 Ekim’de huzursuz Koç’ta agresif Jüpiter ile karşı karşıya geldiğinde burcunuzda rahatça yüzüyor ve tamamen beklenmedik bir şey tarafından atılabilirsiniz. Ve diğer insanların ne yaptığını kontrol edemesen de Terazi, en azından uygun şekilde tepki verdiğinden emin olabilirsin. Belli ki mutlu olmanı istemeyen biriyle toksik bir ilişkiye son vermenin zamanı gelmiş olabilir.

İkincisinde, özellikle son zamanlarda birinden karışık mesajlar alıyorsanız, iletişim yöneticisi Merkür kesin Başak’tayken doğrudan gittiğinde bir mola verirsiniz. Bu bilgilendirici enerji, hem hazır hem de doğrudan konuya girmeye istekli olmanızı ve teknik aksaklıkların ve hataların etkili iletişimin önüne geçmemesini sağlar.

Mental Mercury, 10 Ekim’de barışçıl burcunuza giriyor, bu noktada gerçekten tartışmaya yol açan hiçbir şey hakkında konuşmak istemeyeceksiniz. Mevcut veya potansiyel bir partner siyaset veya din gibi tartışmalı bir konuyu gündeme getirirse konuyu yeterince hızlı değiştiremezsiniz.

Yirmi beşinci günkü seksi Akrep burcundaki heyecan verici yeni ayı ve güneş tutulmasını dört gözle bekleyebilirsiniz, çünkü karanlık tarafınızı keşfetmenize izin verir. Ortağınızın dahil olmadığı, keşfetmek istediğiniz bazı fantezileriniz varsa, onları ikna etmeye çalışın. Tabii ki, hayır her zaman hayır anlamına gelir, ancak oldukça ikna edici olabilirsiniz. Sizi şımartmayı kabul ederlerse, güvenli bir kelime seçtiğinizden emin olun.


Terazi Burcu Ekim Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Harika bir aya hoş geldiniz, Terazi! Şu anda profesyonel düzeyde mutlu olunacak çok şey var. 9 Ekim’de karşıt burcunuz Koç’ta aksiyon dolu bir dolunay ile kapıdan çıkarken birkaç galibiyet ve inanılmaz fırsatlar var. Bu süre zarfında kararlar.

Mars otuzunda İkizler burcunda geri hareketine geçmeden önce sıkı bir bütçe ayarlamak anlamına gelse bile kendinizi kontrol altında tutun. Kariyerinizin tüm alanlarında yolunuza gönderilen bir bolluk bereketi var. Bu, özgeçmişinizi güncellemek ve potansiyel işverenlere göndermek veya beklemeye aldığınız projeyi başlatmak için mükemmel bir gün olabilir.

Kişisel veya profesyonel ilişkilerinizde bazı rahatsızlıklar veya yanlış iletişimler olabilir, ancak sabrınız ve doğal olarak keskin zekanızla, hiçbir zaman sorunları düzeltebileceksiniz.


Terazi Burcu Ekim Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Ekim ayında yeni bir ilişkiye girmeye hazırsın, Terazi. Ancak Merkür ikinciye doğru ilerlerken, eski bir alevin hala sizi rahatsız ettiğini keşfedeceksiniz. Sonunda huzur içinde yatabilmeleri için bu eski aşkla özel olarak yüzleşin.

Çünkü bu ay yapacak çok şeyiniz var. 9 Ekim’de Koç dolunayından başlayarak, onu en iyi randevu gecesi yapıyor. Aklınıza gelen en şirin sonbahar tarihine gidin ve sizin için doğru seçim olup olmadıklarını görün. Özellikle ertesi gün Merkür burcunuza girdiğinde en iyi şekilde görünüp hissedeceğiniz için. Aldıysanız, uğrayın!

Sonbahar yaprakları dönerken ve havalar soğudukça, güneş ve Venüs yirmi üçüncüde Akrep burcuna girdiğinde sağlam bir ortak arıyor olacaksınız, perili bir evde veya bir slasher sırasında bile sizi güvende ve güvende hissettiren biri film.

Ancak, 25 Ekim’deki güneş tutulması ve dört gün sonra Merkür’ün Akrep’e geçişi sırasında yeni sevgilinizi fazla sahiplenmediğinizden emin olun. Çok yapışkan olmak, zombi görmüş gibi koşmalarına neden olabilir. Sadece serin sürün ve sorunsuz gidecek.


Terazi Burcu Ekim Ayı Aylık Burç Yorumu

Öğenizde

Bu ay 23 Ekim’e kadar sana ithaf edilmiştir Terazi. Güneş, kişisel gezegeniniz olan sevimli Venüs ile birlikte burcunuzda. Bu sizi en çekici ve en iyi ruh halinizde bulabilir. Biraz bencil olmaya cesaret edin ve ne istediğinize odaklanın. Başkalarına vermek konusunda çok iyisin ve şimdi kendine geri verme zamanı.

Bu ay aynı zamanda doğrudan dönen üç gezegen de görüyor. Zeki Merkür ikincide ilerliyor, ardından sekizincide yoğun Plüton ve yirmi saniyede kıç Satürn geliyor. Yaşadığınız birçok gecikme hakkında endişeleniyor ve öfkeleniyorsanız, artık işler hafiflemeye başlayabilir.

Savaşçı Mars, 30 Ekim’den 12 Ocak 2023’e kadar uzak ufuklardaki sektörünüzde geri gidecek ve bu da herhangi bir seyahat planını geciktirebilir.

Dokuzuncu aydaki Koç dolunayından gelen ve önemli ilişkilere rahatsız edici bir unsur getirebilecek duygusal bir patlama hissedeceksiniz. Yakın kişilerle tahriş veya tartışmalar olabilir ve dramaya dönüşen küçük şeyler olabilir. Ama aynı zamanda havayı temizleme şansınız da olacak.

23 Ekim’de, tatlı Venüs ve güneş güçlü Akrep burcuna geçerken para meseleleri öncelikler listenizin üst sıralarına çıkıyor. Önümüzdeki haftalar, belirli öğeleri geri dönüştürme ve hayati alanı tıkayan her şeyi satma veya verme fırsatınız olabilir. Çok fazla dağınıklık, hak ettiğiniz servete erişmenizi engelliyor olabilir. Daha fazla alan açın ve yolunuza daha fazla para akabilir.

25’indeki güneş tutulması, finansal tablonuzu tamamen değiştiren bir karar veya olayla aynı zamana denk gelen bir dönüm noktası olabilir. Daha sağlıklı finansal alışkanlıklar uygulamaya başlamak istiyorsanız, bunu yapmanın tam zamanı.

Son olarak, neşeli Jüpiter 27 Ekim’de Balık’a yeniden girer ve 20 Aralık’a kadar burada kalır, bu size yenilenmiş bir enerji ve konfor alanınızdan çıkmak için bazı fırsatlar verebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.