Oğlak Haftalık Burç Yorumları (26 Eylül – 2 Ekim Haftası)

Oğlak burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 26 Eylül – 2 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başladığında iş, iş gibi görünmeyecek ve kendinizi fikirler ve inisiyatiflerle dolu bulacaksınız. Yine de, şu anda zam isteme zahmetine bile girmeyin. Sadece iyi yapılmış bir işin memnuniyetinin tadını çıkarın. (Eğer işe yararsa, bir boksör gibi davranın ve yüzüğün bilgeliğini benimseyin: eğitim sizin ödülünüzdür.) Hafta geçtikçe beyniniz, sarp bir tepeden yuvarlanan bir beyin taşı gibi hızlanacaktır. Büyük planlar yaparak ve cesur fikirlerle oynayarak bu entelektüel hızdan yararlanın. Bu hafta sonu, etkilemeyi bekliyoruz.


Oğlak Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Evren sizden önümüzdeki birkaç gün içinde kendinize odaklanmanızı isteyecek. Güneş yerleşimleri, gözlerinizi kapattığınız duygulara, insanlara veya durumlara ışık tutacaktır, ancak bunların hepsi kişisel evrim adınadır. Yine de endişelenme. Eğer aşk gerçekten şu anda kucağınıza konacaksa, bir yolunu bulacaktır. Ay, haftanın başında Terazi üzerinden yolculuğuna başlar ve romantik bağlantıları harekete geçirir. Bununla birlikte, hassas, anlayışlı ve kalbinizi düzene sokmak için ihtiyacınız olan alanı size vermeye istekli biriyle eşleşmeniz önemli olacaktır.

Ay ve Neptün arasında faydalı bir bağlantı da bu hafta tezahür edecek ve bu niteliklere gerçekten sahip olan insanlarda bu nitelikleri ortaya çıkaracaktır. Bu süre zarfında herhangi biriyle duyarsız davranışlarda bulunursanız, bunu evrenden tepelere koşmak için bir işaret olarak kabul edin. Şu anda biriyle birlikteyseniz, Terazi ayının geniş Jüpiter ile karşı karşıya geldiği yirmi altıncı günde onlara ne kadar enerji verdiğinizi not edin. Bağlantıya aldığınızdan daha fazla çaba harcadığınızı düşünüyorsanız, devam etme zamanı.


Oğlak Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kariyer yolunuzla barışma zamanı, Oğlak.

Kariyer yolunuzda neyi başarmak veya ne için çabalamak istiyorsunuz? Terazi burcundaki yeni ay, 25 Eylül Pazar günü kariyer yolunuzda yeni bir uyum, güzellik ve sosyal belagat döngüsüne başlarken bu soruyu aklınızda bulundurun. Bu altı aylık ay boyunca başarmak istediklerinizin artılarını ve eksilerini tartın. Çevrim. Bir fırsat doğduğunda çok uzun süre oyalanmamaya çalışın, çünkü bu ay döngüsü size muazzam bir profesyonel huzur sağlayabilir. Terazi burcundaki güneş, Koç burcundaki Jüpiter gerilemesi ile karşı karşıya geldiğinde, bir gün sonra ölçeği küçültme fırsatınız olabilir. Muhalefet, özellikle itibarınız ve başarılarınızla ilgiliyse, profesyonel taahhütlerinizin gidişatını yeniden gözden geçirmeniz için sizi teşvik eder. 28 Eylül Çarşamba günü, tabağınızda ne kadar var diye başınız dönüyor olabilir. Neyse ki, Mars İkizler üçgeninde Kova’da geri giden Satürn, en önemli sorumluluklarınızın değerini size göstererek öncelikleriniz üzerinde çalışmanıza yardımcı olabilir. İş gününüzün akışını yeniden yapılandırmanız gerekiyorsa, bu üçlüyü programınızı veya rutininizi yenilemek için bile kullanabilirsiniz.


Oğlak Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sıkı çalışmanız meyvesini veriyor.

Hafta 25 Eylül Pazar günü, Venüs’ün Başak’ta olması ve eğitim evinizin kendi Oğlak burcunuzda Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Okuldaysanız, teslim tarihleriniz yaklaştığından ve henüz bir dönem ödevi veya sınav hazırlığını tamamlamadığınız için biraz stresli hissediyor olabilirsiniz. Aynı şekilde, okulda çocuklarınız varsa, onların yakalanmasına yardımcı olabilirsiniz. Tam hızda hareket ediyorsun. Başkalarına bugün yolunuza çıkmamaları gerektiğini bildirin.

26 Eylül Pazartesi günü Merkür gerilemesi Başak burcundaki Venüs ile seyahat eviniz ile kavuşum. Bugün daha iyi hissediyorsunuz, özellikle de bir gezi için plan yapıyorsanız. Birisi sizi yakın gelecekte veya tatillerde bir seyahate davet edebilir ve muhtemelen şimdiden havayolu rezervasyonlarına bakıyorsunuzdur.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.