Oğlak Burç Yorumları 8 Eylül 2022

Oğlak burcunun 8 Eylül 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 8 Eylül 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 8 Eylül 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 8 Eylül 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 8 Eylül 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 8 Eylül 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Eylül 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir randevuyu veya başka bir önemli olayı ertelemeyi iki kez düşünmeyin – bugünün sorunsuz geçtiğinden emin olmalısınız. Zaten insanlar yağmur kontrollerini kabul etmeli.


8 Eylül 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Harika bir sanat eseri olduğunu düşündüğünüz bir şey beklediğiniz karşılığı almayacak.


8 Eylül 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah kendinizi başkalarıyla karşılaştırmaktan kaçının, çünkü Kova ayı, öngörülemeyen Uranüs ile sert bir kare oluşturur. Bu kozmik iklim, egonuza hassas bir enerji getirerek, yalnızca benlik duygunuzu yükselten insanlara ve faaliyetlere odaklanmanızı önemli hale getirecektir. Neyse ki, Luna ve Satürn arasındaki göksel ittifak sayesinde, öz değerinizi azaltabilecek herhangi biriyle veya herhangi bir şeyle sınırlar belirleme fırsatınız olacak. Bu gece Ay Balık burcuna girdiğinde havada bir değişiklik hissedeceksiniz ve bu sizi önümüzdeki iki gün boyunca duygusal şeffaflıkla konuşmaya teşvik edecek.


8 Eylül 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Görkemli ay, gece tanrıçamız Oğlak burcudur. Gökyüzümüzde mükemmel bir ritimle dans ediyor. Bugün Kova’yı ziyaret ederken, duygularınızla harmanlanan entelektüel ve zihinsel bir enerji hissedeceksiniz. Öz değer duygunuza biraz daha odaklandığınızı ve başkalarının – özellikle romantik partnerinizin veya eşinizin – sizi varlığınızın özüne kadar ihtiyaç duyduğunuz şekillerde onayladığını ve kabul ettiğini düşünüyorsanız, fark edebilirsiniz. Ay, korkularınızı unutmanıza ve en hassas yönünüzü kucaklamanıza yardımcı olabileceğinden, savunmasız olmaktan korkmayın.


8 Eylül 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mali durumunuzu ve öz değerinizi kontrol edin, Oğlak! Ay Kova’da geri giden Satürn ile ve Boğa’da geri giden Uranüs ile kare açı yaptığında, tutku projelerinizi nasıl gördüğünüz konusunda biraz daha otoriter olmanız gerekebilir. Kendinizi ön ayaklarınızdan yukarı çekin ve bugün işinizin değerine sahip çıkmaktan korkmayın. Bu beklenmedik hislerin gelgit dalgası günün ilerleyen saatlerinde, ay istasyonları elbette geçersiz hale geldiğinde dağılabilir. Öğleden sonra boyunca muhtemelen biraz daha kararlı veya bastırılmış hissedeceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.