Kova Haftalık Burç Yorumları (19 Eylül – 25 Eylül Haftası)

Kova burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftası neler bekliyor? Kova burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 19 Eylül – 25 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Uzlaşmalar, herkesin önerdiği ama Pazartesi ve Salı günleri kimsenin sevmediği sinir bozucu şeylerdir. Seni huysuzlaştıracaksa birine boyun eğme. Bazen direnen kişi en büyük ödülü kazanan kişidir ve Perşembe günü o kişi siz olabilirsiniz. İşten tanıdığınız çok ilgi çekici bir tatlıyı çekmek için bu küstah bağımsızlığı kullanın. Eski moda bir küçülen menekşenin tam tersi olun. Parlak, cesur ve kutsanmış, hafta sonu boyunca hatırlanması gereken kelimeler.


Kova Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, değerli beceriler kazanıyorsunuz.

Hafta, 18 Eylül Pazar günü bir çift açıyla başlıyor. Eğitim evinizdeki Merkür, Koç’taki Jüpiter’e karşı çıkıyor. Aynı zamanda Başak burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapar. Okulda olsanız da olmasanız da, bazı yeni beceriler kazanmakla oldukça ilgileniyorsunuz. Bir eğitim sürecine dalmaya hazırsınız. Kova, bu resmi bir sınıf veya belki bir video kursu olabilir. Pazar gününüzün bir parçası olabilir ve yeni bir şeyler öğrenebilirsiniz.

19 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak burcunda ve yatırım eviniz Uranüs Boğa burcunda üçgen açı yapıyor. Kova, alışılmadık bir yatırıma aniden ilgi duyabilirsiniz. Yeni bir kripto para birimi veya değerli metallerle ilgili bir şey olabilir ve eğiliminiz iki ayağınızla atlamak. Ama bu dürtüsel bir yön. Çiftliğe bahse girmeden önce biraz dikkatli olmak isteyebilirsiniz.


Kova Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hayatınızın biraz kontrolden çıktığını veya tahmin edilemez olduğunu hissedebilirsiniz. Neyse ki, kaos içinde gelişme eğilimindesiniz, bu da sizi bu hafta zirveye çıkaracak. Rüzgar çılgınca esiyor olsa bile, maneviyatınızla yeniden bağlantı kurmak isteyeceksiniz. Ruh eşinize seslendiğinde sizi duydukları söylenir, bu yüzden onları yolunuza getirmek için meditasyon yapmak için harika bir zaman olacaktır. Ancak, birisiyle ciddileşmeye henüz hazır değilseniz, sadece biraz eğlenmekte utanılacak bir şey yok!

Hafta ortası, kişisel ve profesyonel sorumluluklarınıza odaklanmanızı sağlayacak. Hafta sonu bir eğlence hazinesi görevi görecek. En iyi arkadaşlarınızdan birkaçını kapın ve mahallenizde gerçekleşen şenlikleri kontrol edin. Sadece çok ihtiyaç duyulan bir sosyalleşmeyi kucaklarken saçınızı açma şansınız olmayacak, aynı zamanda yerel bir tatlıyla tanışabilirsiniz. Herkes ilk adımı atacak kadar cesur olmadığı için hoşlandığın birini görürsen kendini dışarı atmayı unutma!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.