Kova Burç Yorumları 9 Eylül 2022

Kova burcunun 9 Eylül 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 9 Eylül 2022 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunun 9 Eylül 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 9 Eylül 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 9 Eylül 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 9 Eylül 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Eylül 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün kibarlığın sınırlarını zorluyorsun ama bunun için iyi bir sebep var! İster önemli birini görmezden gelin, ister başka birine çok fazla dikkat edin, her şey yakında meyvesini verecek.


9 Eylül 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Son zamanlardaki bazı dramatik olaylara bakın. Bazı kalıpları fark etmeye başlayacaksınız.


9 Eylül 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah Balık burcunda Venüs ile karşı karşıya gelirken kendinize yavaş ve düzenli hareket etme izni verin. Artan duygular güç mücadelelerine veya duygusal patlamalara yol açabileceğinden, hafif adımlar atmak isteyebilirsiniz. Romantik yaşamınızdaki ve yakın arkadaşlık çevrenizdeki çatlaklar da aydınlanabilir, ancak yaşamınızda kimin güvenilir olup olmadığı konusunda yeni bir anlayış kazanacaksınız. Çatışma ortaya çıktığında topraklı kalmanın yollarını arayın, yoksa zeminin altınızdan düştüğünü hissetmeye başlayabilirsiniz. Kader düğümleri sizi kendinizi beslemeye teşvik ettiğinden, gün sona erdiğinde kendinizi biraz şımartmayı planlayın.


9 Eylül 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, yolunuzdaki bir başka keskin engele hazır olun. Zihin ve iletişimin kozmik haberci gezegenimiz olan Zihinsel Merkür, şimdi yukarıdaki göklerde donmuş durumda. Bu ne zaman olursa olsun, hiçbir şekilde hareket edemeyeceğimizi hissediyoruz! Bu retrograd aşama hava burcu Terazi ve toprak burcu Başak’ta gerçekleşecek. Toplu olarak, bunun ilişkilerimizi ve ortaklıklarımızı etkilediğini hepimiz fark edeceğiz. Geçmişten önemli ortaklar, metinlerimize veya mesajlarımıza sızabilir veya kendimizi, ilişkiyi yeniden alevlendirmenin veya bir kez ve herkes için sonuç almanın özlemini çekerken bulabiliriz.


9 Eylül 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Şu anki yolunu beğendin mi Kova? Merkür istasyonları bugün Terazi’de geri hareket ederken, kararsızlık duyguları artabilir. Profesyonel yolculuğunuzun artılarını ve eksilerini tartıyor olabilirsiniz. Seyahat etmek için kullanabileceğiniz birkaç yol, fırsat veya yer olabilir. Bununla birlikte, bir karar kariyer yolunuzun önünü açabileceğinden bir kesinlik duygusu da olabilir. Mesleki gelişiminizde ilerlemek yerine, seçeneklerinizi yeniden gözden geçirmek için bu içe dönük gerilemeyi kullanın. Merkür retrosu, profesyonel yolculuğunuzda kendinizi yeniden konumlandırmanıza yardımcı olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.