Kova Burç Yorumları 8 Eylül 2022

Kova burcunun 8 Eylül 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 8 Eylül 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunun 8 Eylül 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 8 Eylül 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 8 Eylül 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 8 Eylül 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Eylül 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün küçük ve tuhaf bir şey aklınızı başınızdan alıyor ve uzun bir süre kafanızdan atamayabilirsiniz. Onları korkutmadan arkadaşlarınızla paylaşmanın iyi bir yolunu bulun.


8 Eylül 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir seyahat fantezisi edinin ve onu bugün gerçeğe dönüştürmeye başlayın. Biraz araştırma yap.


8 Eylül 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, isyankar Uranüs’le kare kare kare yakalarken, sevgili Kova, bu sabah erken saatlerde duygularınız biraz düzensizleşebilir. Katlandığınız ancak mutsuz olduğunuz durumlar sizi aniden kırılma noktasına getirebilir ve potansiyel olarak patlamanıza neden olabilir. Neyse ki, Luna Satürn’e ısınırken, kontrol ve soğukkanlılık duygunuzu geri kazanma fırsatı ortaya çıkacak ve işten önce onu bir araya getirmenize yardımcı olacak. Bu gece Ay Balık burcuna geçtiğinde, kendinizi biraz lüksle şımartırken duyularınızı şımartmaya teşvik ederek daha güzel şeylerle kendinizi şımartmak için kendinize izin verin.


8 Eylül 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay gökyüzünde dans ederken, tek bir ay döngüsü olan Kova sırasında her bir zodyak işaretini ziyaret eder. Bugün, burcunuzdaki ışığını neredeyse dolgunluğa getirdiğinde, kendinizi evcil, ev gibi hissedeceksiniz ve tek eşinize sarılmaya hazır olacaksınız. Özellikle hassas ve duygusal hissedeceksiniz, bu sizin için norm değil çünkü kalbinizin arzuları ve motivasyonları konusunda oldukça mantıklı ve entelektüel olma eğilimindesiniz. Ama ortaya çıkan her şeyden kaçmayın. Yapabiliyorsanız, bunu sadece ve sadece size karşı savunmasız bir şekilde ifade edin. Söyleyeceklerinizi ve paylaşacaklarınızı duymak için can atacaklar.


8 Eylül 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kova, bu sabah başınız dönüyormuş gibi hissederseniz şaşırmayın. Burcunuzdaki ay, burcunuzda geri giden Satürn ile kavuşum yaptığından, profesyonel ortamınızdaki konumunuzun farkında olmadan kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. Ancak, Ay Boğa burcunda geri giden Uranüs ile kare açı yapacağından, bunlar sizi yolunuzdan vuran kırbaç anları olabilir. Zorlu olsa da, esnek davranarak bu fırtınayı atlatabilirsiniz. Ay istasyonlarının elbette geçersiz olduğu öğleden sonra iş meseleleri bitmiş gibi görünebilir. Ay durgunluğunun getireceği molanın tadını çıkarın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.