Kova Burç Yorumları 6 Eylül 2022

Kova burcunun 6 Eylül 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 6 Eylül 2022 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunun 6 Eylül 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 6 Eylül 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 6 Eylül 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 6 Eylül 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Eylül 2022 Salı Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Randevularda aşırı harcamalara dikkat edin – farkında olmadan sınırınızı (oldukça fazla) aşmak çok kolaydır. Bir sonraki kitabınız için kredi kartlarınızı eski bir defterin altına yapıştırmak isteyebilirsiniz.


6 Eylül 2022 Salı Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İnsanlar şu anda sana ihtiyaçları olduğunu söyleyebilirler, ama yine de kendini ilk sıraya koyman gerekiyor.


6 Eylül 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün psişenize ağırlık veren birçok sorun olsa da, Oğlak burcu Neptün’ü iyileştirmek için bir öpücük üflerken gevşeme ve huzur bulma fırsatınız olacak. Doğada biraz zaman geçirerek, dünyamızı böylesine büyülü bir yer yapan dokuları, renkleri ve detayları fark ederek bu kozmik iklimi kucaklayın. Öğleden sonra Luna’nın Pluto ile hizaya gelmesiyle, döngüleri kırmak için ideal olan bir temizleme enerjisi masaya geldiğinde, kapanış bulma fırsatı kendini gösterecek. Bu gece ay burcunuzda ilk kez göründüğünde kendinizi daha yüksek ve kendiniz gibi hissetmeye başlayacaksınız.


6 Eylül 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Astroloji, yaşamımızdaki en belirgin değişimler için armatürleri ve gezegenleri izlerken, asteroitler de bize ince bilgiler verir, Kova. Bilgelik ve cesaretin asteroiti Pallas, sonunda Yengeç denizlerine yükseldi. Bu, kalbinize, duygularınıza ve yaşamınıza nüanslı bir eğilim getirecektir. İlerledikçe, hayatı daha kalp merkezli ve duygu odaklı bir bakış açısıyla algılayacak, sezgilerinizin ve empatinizin güçlendiğini fark edeceksiniz. Sevdiklerinizle ve ailenizle güvenlik ve rahatlık da öne çıkan temalar olacak. Bu enerjiyi, özellikle ev içi anlamda başkalarıyla ilgilenmek için kullanın.


6 Eylül 2022 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne öğrendin Kova? Son birkaç gün içinde bir profesyonel olarak kendiniz hakkında yeni sonuçlara varmış olabilirsiniz. Gizli becerilerinizi veya yeteneklerinizi gösterme fırsatları ortaya çıkmış olabilir. Sizden şüphe duyan gizli düşmanlar da kendilerini belli etmiş olabilir. Ortaya ne çıkarsa çıksın, Ay elbette ki boş olduğu için bu bilgiyi açıklamanın zamanı geldi. Bu ay durgunluğu sırasında düşünmek için bir adım geri atın. Daha sonra ay burcunuza girecek ve bu da biraz öz-bilinç uyandırabilir. Kendinizi bir profesyonel olarak daha iyi konumlandırmak için kullanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.