Kova Burç Yorumları 20 Eylül 2022

Kova burcunun 20 Eylül 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 20 Eylül 2022 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunun 20 Eylül 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 20 Eylül 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 20 Eylül 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 20 Eylül 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Eylül 2022 Salı Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Gündemi sizinkiyle çelişen başka birine karşı koşuyorsunuz. Şimdi bir yüzleşme zamanı değil, o yüzden işlerin lehinize değişmesini beklerken oyalayın.


20 Eylül 2022 Salı Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İyimserliğiniz sizi daha önce hiç hayal kırıklığına uğratmadı ve bugün de hayal kırıklığına uğratmayacak!


20 Eylül 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Yengeç burcu Başak güneşi ve Plüton ile bağlantı kurarken, evren bugün sizden bazı değişiklikler yapmanızı isteyecek. Bu kozmik iklim, sağlıksız davranışlar veya kalıplar etrafında acımasız kavrayışları tetikleyebilirken, aynı zamanda büyüme ve kendini geliştirme için fırsatlar da sağlayacaktır. Neyi başarmayı umduğunuzu gözden kaçırmadan, kendinize şu anda olduğunuz gibi değer vermeyi unutmayın. Öğleden sonra ay Aslan’a girerken, daha uyumlu bir enerji havayı dolduracak ve güneş yedinci evinizi harekete geçirecek. Bu armatür yerleşimi, kişisel bakım, romantizm ve dengeyi bulmak için mükemmeldir, bu nedenle üçüne de öncelik verdiğinizden emin olun.


20 Eylül 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün evren sana kocaman bir ayı kucaklaşması yapıyormuş gibi gelebilir, Kova. Güneş sekizinci yakınlık ve cinsellik evinizin yörüngesinde dönen Venüs, gezegen hükümdarınız Uranüs ile bağlantı kuracak. Aniden, özellikle aileniz veya gayrimenkulünüzle ilgili olarak, sizi sevinçle göklere çıkaran büyük bir borç veya miras için onaylandığınızı öğrenebilirsiniz. Birdenbire gerçekleşebilir, size ve size kutlamak için tek ve bol miktarda hediye verebilir. Henüz kredi limitlerine başvurmadıysanız, şansınızı artırmak için bugünün kozmik dalga boyunu kullanın.


20 Eylül 2022 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir araya getir, Kova. Başak burcundaki Venüs, Boğa burcundaki geri giden Uranüs ile üçgen açı yaptığında hangi taahhütleri sürdürmeye değer? Düşünmeniz gereken bazı finansal yatırımlarınız, mülkleriniz ve hatta borcunuz var. İdeal olarak, yatırım yaptığınız veya üstlendiğiniz her şey geçiminizin istikrarını olumlu yönde etkilemelidir. Ancak, maliyet ödülden daha büyük olabileceğinden, durum her zaman böyle olmayabilir. Geçiminizin güvenliğini sarsabilecek gereksiz borçlar almadığınızdan emin olmak için her yatırımı veya taahhüdü bugün gerçekleştirmelisiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.