Kova Burç Yorumları 18 Eylül 2022

Kova burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 18 Eylül 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Eylül 2022 Pazar Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Çok sevdiğiniz birine, hâlâ onunla ilgilendiğiniz konusunda güvence vermelisiniz ki bu garip görünüyor, ancak gerçekten istiyorsanız çekmesi çok da zor değil. Nasıl hissettiğinizi bilmelerini sağlayın.


18 Eylül 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Keşfetmek, enerjinizi artırmak için en iyi şeydir – keşif iyidir.


18 Eylül 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Yengeç burcu Merkür ve Jüpiter ile sert bir t-kare oluşturduğundan, dürtüsel kararlar bugün büyük karışıklıklara neden olabilir. Düzensizlik, gününüzde terörü yönetebilir ve gündeminize odaklanmanın yollarını bulmanızı önemli hale getirebilir. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde vücudunuzu, fiziksel dayanıklılığınıza katkıda bulunacak sağlıklı yiyeceklerle dolu besleyici ve rahatlatıcı bir yemekle beslediğinizden emin olun. Başak güneşi ve Plüton arasında tatlı bir bağlantı bu akşam tezahür edecek ve size kişisel gücünüzden yararlanma ve elde etmeyi umduğunuz dönüşümlere doğru adımlar atma fırsatı verecek.


18 Eylül 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yanaklarında oluşan o gülümseme geniş ve güzel olsun, Kova. Kozmik habercimiz ve zihnin gezegeni olan zihinsel Merkür, güneş dokuzuncu genişleme evinizde geri dönerken, şimdi güneş üçüncü seyahat evinizde dönen Büyük Faydamız Jüpiter ile gözlerini kilitleyecektir. Bir tatil planlamaya başlamak için canlandırıcı bir ilham hissedebilirsiniz – hatta bir tatile bile başlayabilirsiniz! Bu biraz doğaçlama olsa da, biraz izin alabilirseniz, bunun için gidin. Pişman olmayacaksınız ve sonunda yılın en sevdiğiniz anlarından bazılarını yaşayacaksınız.


18 Eylül 2022 Pazar Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İç otoriteni onurlandır, Kova. İş gününüzün ışığını Güneş Oğlak’ta geri giden Başak üçgeninde Plüton olarak görmeniz gereken etkileyici profesyonel yetenekleriniz var. Üçlü, bir profesyonel olarak yeteneklerinizi ve güçlü yönlerinizi gizleyen her türlü gizli yönü aşmanız için sizi teşvik eder. Gerçek gücünüzü tanıtmanın zamanı gelmiş olabilir. Terazi burcundaki Merkür gerilemesi, Koç burcundaki Jüpiter gerilemesi ile karşılaştırıldığında, profesyonel yolculuğunuza yeteneklerinizi dahil ederek kendinizi rahat hissetmeden ilerlemenizin imkansız olduğunu görebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.