Kova Burç Yorumları 11 Eylül 2022

Kova burcunun 11 Eylül 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 11 Eylül 2022 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunun 11 Eylül 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 11 Eylül 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 11 Eylül 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 11 Eylül 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

11 Eylül 2022 Pazar Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hala yavaş hissediyorsunuz, ancak yeni kaynaklardan gelen yeni bilgilere çok daha açıksınız – bu yüzden gözlerinizi ve kulaklarınızı açık tutun. Yarın işler çok daha ilginç hale gelmeli.


11 Eylül 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sağlam bir öğrenme aşamasındasınız ve zihniniz yeni bilgileri almaya hazır.


11 Eylül 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün mükemmel bir yumuşak ve sert dengeyi sürdüreceksin, çünkü Başak güneşi gezegenin hükümdarı Uranüs ile tatlı bir bağlantı paylaşıyor. Bu enerji sizi duygularınızla gelişmeye teşvik edecek ve kalbinizin size rehberlik etmesine izin vermenizi önemli hale getirecektir. Bu arada ay, Koç’ta yolculuğuna devam ediyor ve saatler ilerledikçe Jüpiter, Merkür ve Mars ile bağlantı kuruyor. Bu kozmik iklim, zihninize çeviklik ve taze fikirler getirecek, ancak psişenize tırmanan tüm parlak düşüncelerin arkasına eyleme geçmeniz gerekecek, yoksa bilinçaltınızda kullanılmayan potansiyel olarak oyalanabilirler.


11 Eylül 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gökler senin için bol şeker ve baharat pişiriyor Kova. Kudretli güneş, majestelerini solar sekizinci yakınlık ve cinsellik evinize getirirken, o, şu anda güneş enerjisiyle ilgili dördüncü evinizde jimnastik yapan Büyük Uranüs’e, elektrikli Uranüs’e tatlı bir şekilde bakacaktır. Bu, tek ve tek kişinizle yakın ve kişisel bir şekilde sarılmak ve biraz dolaşma, ağır sevişme veya ön sevişme için aşağı inmek için göz kamaştırıcı bir gün! Eşsiz pozisyonları deneyin ve normalde girmeye pek yatkın olmadığınız fantezileri keşfedin. İkiniz, birbirinize aşık iki genç sevgiliymişsiniz gibi kıkırdamaya başlayacaksınız.


11 Eylül 2022 Pazar Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neyi organize etmeye ihtiyacın var, Kova? Ortak varlıklar, mülkler ve finansmanın bir araya getirilmesi gerekir, böylece Başak burcundaki güneş Uranüs’ü Boğa burcunda geri giderken üçgen yaptığında herhangi bir kişisel engeli aşabilirsiniz. Uranüs retrosu sahne arkasında, özellikle sevdikleriniz ve eviniz ile ilgili biraz kaosa neden olurken, finansal olarak daha vicdanlı olmanız gerekebilir. Üçlü, herhangi bir sürpriz veya engelin üstesinden gelmek için finansal olarak güçlü hissetmeniz için yarı yapılandırılmış bir eylem planı aşılamanıza izin verebilir. Organize olmak için bugünün enerjisini kullanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.