Kova Aylık Burç Yorumları Neler? Kova Burç Yorumu Ekim 2022

Kova burcunun Ekim ayı için burç yorumları neler? Kova burcunun Ekim ayı neler bekliyor? Kova burcunun Ekim ayı aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun Ekim ayı iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun Ekim ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu Ekim ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu Ekim Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Akıllı Merkür gerileme döneminden 2 Ekim’de ayrılırken normal iletişime geri dönmeye başlayabilirsiniz. Bir uyarı: İstediğinizi elde etmek için insanları manipüle etmekten kaçının.

Beşincisinde, özel asteroit Vesta sıra dışı burcunuzdayken doğrudan gider ve yüzde 100 kendiniz olmaya kararlısınız. Eşsiz kişiliğinizin parlamasına izin vererek istediğinizi elde edersiniz ve biraz kazanılmış bir zevk olduğunuz için artık sadece doğru insanlar size çekilecektir. Ve bunu en olumlu şekilde kastediyoruz!

Büyüleyici Terazi güneşi ile sosyal tırmanıcı Satürn (geri giden) arasında 11 Ekim’de ağ burcunuzda bir hava üçgeni size ciddi anlamda mükemmel kişisel bağlantılar kurma fırsatı verir. Aşkı arıyorsanız, bu açıdan mükemmel eşinizle tanışabilirsiniz. Halihazırda kararlıysanız, şimdi hissettiğiniz kıvılcımlar büyük olasılıkla daha çok platonik veya iş havasına dönüşecektir (ancak bunlar aynı derecede değerlidir).

Hırslı Satürn, yirmi saniyede hala ilk evinizdeyken doğrudan döner, sosyal aktiviteyi geri çevirir ve kararlılığı açar. Artık ciddi bir işe başlamanın zamanı geldi, Kova. Yıl sonuna kadar onlara ulaşmak istiyorsanız, romantik hedefleriniz için çalışmaya başlayın.


Kova Burcu Ekim Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu, kariyeriniz için çok aydınlatıcı bir ay olabilir, Kova. Buradaki zorluk, başarının nasıl görünmesi gerektiği konusundaki önyargılı düşüncelerinizi bırakmaktır. Oyunu değiştiriyorsun ve ona yeni bir isim veriyorsun.

9 Ekim’deki Koç dolunayı yaratıcılığınıza katkıda bulunuyor. Fikirlerinizi başkalarına iletmek için mükemmel bir zaman. Belki de daha önce görmediğiniz, şimdi fark ettiğiniz bir şey, her zaman gözünüzün önündeydi. Lojistik konusunda size yardımcı olabilecek birine ulaşmak daha fazla organizasyon ekleyebilir. Bugünlerde bir grup çalışması.

Güneş yirmi üçüncüde buharlı Akrep burcuna girerken, kendinizin daha derin bir yanıyla temasa geçeceksiniz ve içsel bir arayışa girmeye daha meyilli hissedebilirsiniz. Asıl iş içeriden başlıyor, 25 Ekim’de ayın sonuna doğru Akrep burcundaki güneş tutulması tarafından da vurgulanan bir nokta.


Kova Burcu Ekim Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Ekim’iniz, Merkür ikinciye doğru gittiğinde şehvetli bir notla başlar. Flört hayatınız ölüden canlıya geçerken, sezonu başlatmak için yatak odasında özel bir şeyler hazırlayabileceksiniz.

9 Ekim’deki Koç dolunayı sırasında hortlak hislerini sürdürün, bu da tatlımla havanın tadını çıkarmak için romantik bir sonbahar yolculuğu için ideal bir zaman. Özellikle Merkür Terazi burcunda olduğu için ertesi gün aşk söz konusu olduğunda size bir macera hissi verecektir. Heyecan verici bir sonbahar randevusuna çıkın ve biraz sihir yapın, Kova.

Ancak yirmi üçüncüde güneş ve Venüs Akrep burcuna geçtiğinde havalar soğudukça ilişkiniz ciddileşiyor. Vampirler ve kurt adamlar sizi korkutmaz ama “biz neyiz?” konuşma, omurganızdan aşağı bir ürperti gönderir.

Cesur olun ve 25 Ekim’deki güneş tutulması sırasında veya dört gün sonra Merkür Akrep’e girdiğinde o korkutucu konuşmayı yapın. Ya ilişkinizi resmileştirin ya da devam edin. Şimdi karar verseniz iyi olur, çünkü ayın otuzunda Mars İkizler burcunda geri gittiğinde ve romantizm dahil her şeyi yavaşlattığında aşk hayatınız uçup gidebilir. Cadılar Bayramı, flört hayatınızı tamamen perili hale getirebilir.


Kova Burcu Ekim Ayı Aylık Burç Yorumu

İnanç Sıçrayışı

Kova, uzak ufukların sektörünüze verdiği önem Ekim ayına macera duygusu getiriyor. Terazi’deki güneş ve büyüleyici Venüs, daha uzaklara seyahat etmeniz, yeni deneyimler yaşamanız ve yeni yerler ve yüzler edinmeniz için size ilham verir. Ve eğer romantizm arıyorsanız, özellikle yeni durumlarda ve yeni arkadaşlar edinirken bu da mümkündür.

Son haftalardaki yavaş değişim hızından bıktıysanız, bu ay umut vaat ediyor. Messenger Mercury, 2 Ekim’de doğrudan dönüyor, bu da ticari ilişkilerde, finansta ve anlaşmalarda iyileştirme ve belki de bir atılım getirebilir.

Bununla birlikte, powerbroker Pluto sekizinci sırada ilerliyor ve onu iki hafta sonra yapılandırılmış Satürn takip ediyor. Hayal kırıklığı yaşadığınız alanlar artık ilerleme belirtileri gösterebilir.

9 Ekim’deki dolunay zamanında siz ve çevrenizdekiler kolayca tetiklenebilir. Ve küçük şeyler tartışmalara yol açabilir. İlk iş olarak spor yaparak ya da koşu yaparak stresinizi atabilirseniz, gün daha hareketli ve pozitif geçebilir.

Tatlı Venüs ve parlak güneş yirmi üçüncüde Akrep burcuna geçerken ilgi odağı olacaksınız. Önümüzdeki haftalar, becerilerinizi ve yeteneklerinizi geliştirmek ve fikirleriniz ve projeleriniz için destek almak için mükemmeldir.

25 Ekim’de bu sektörde bir güneş tutulması ile bu, bir ürün veya hizmeti piyasaya sürmek için ideal bir zaman olabilir. Veya size özel niteliklerinizden yararlanan ve daha büyük ve daha iyi şeylere yol açan bir terfi veya fırsat sunulabilir.

Bilgili Jüpiter, yirmiyedincisinde Balık’a geri dönüyor ve bu da mali durumunuzu biraz destekleyebilir. Bu fırsatı, bir yan iş üzerinde çalışmak veya artık ihtiyacınız olmayan ürünleri satmak için kullanın; kısa süre sonra harcayacak fazladan paranız olacak.

Son olarak, cesur Mars 30 Ekim’de geri hareketine başlayacak ve 12 Ocak 2023’e kadar böyle kalacak, bu da yaratıcı akışınızı bozabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.