Koç Haftalık Burç Yorumları (26 Eylül – 2 Ekim Haftası)

Koç burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası neler bekliyor? Koç burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 26 Eylül – 2 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 26 Eylül – 2 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Ne kadar can sıkıcı olursa olsun, hafta başlarken sızlandığını gördüğünüz herkesle ilgilenmeye çalışın. Herkesin beklediği güç direği olmalısın. Ve kim bilir? Hatta birileri tüm bu şefkati oldukça çekici bulabilir. Hafta ortası, yavaşlamanız ve işleri kolaylaştırmanız gerekiyor. Olaylar sizi kızdırmak için birlik olacak, ancak bu sefer cesurca ilerlemek en iyi strateji değil. Hafta sonu kendinizi maceracı hissediyorsanız şaşırmayın. Macera hemen köşede bekliyor. Yeniliği kucaklayın ve her şeye hazır olun.


Koç Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Enerji seviyeleriniz haftanın ilk bölümünde bir darbe alabilir. Bu ay yerleşimi, haritanızın evi yöneten bölümünü harekete geçirecek ve zamanınızı dışarıda geçirmek yerine evde kalmanızı teşvik edecek. İyi haber şu ki, diğerleri onları besleme havasında olacak, bu yüzden bu titreşimler hoşlandığın kişiyle rahat bir gece geçirmeni sağlayabilir. Kendinizi yalnız hissediyorsanız, sevdiğiniz kişiden bir film gecesi için gelmesini isteyin ve bu romantik hislerin içinde erimenize izin verin.

Yirmi beşinci sizin için manevi bir dönemi işaretleyecek. Şu anda ruh eşi tipi bağlantılara can atacaksınız, bu da varlıklarıyla size ilham vermeyen herkesle bağlarınızı koparmayı kolaylaştıracak. Bir partnerde gerçekten ne istediğinizi düşünmek için önümüzdeki birkaç haftayı kullanın ve diğer taraftan rehberlik aradığınızdan emin olun. Sadece evrenden gelen eşzamanlılıkların veya işaretlerin hayatınızı ele geçirmesine izin vermemeye çalışın ve özellikle yirmi altıncısında, muhakeme gücünü kullandığınızdan emin olun.


Koç Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta profesyonel taahhütlerinizi düşünün Koç.

25 Eylül Pazar günü Terazi burcundaki yeni ay sırasında karşılıklı düzenlemeleri tezahür ettirme fırsatınız var. Gelecekteki 50/50 profesyonel taahhütler ve ilişkilerde ne istediğinizi veya neye ihtiyacınız olduğunu düşünün. Kısa bir süre sonra, Başak burcundaki Venüs, Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığında, kariyer yolunuzdaki güç akımı taahhütlerinin seviyesini gördüğünüzde şaşırtıcı bir şekilde şok hissedebilirsiniz. Bir ortaklık veya yükümlülük, kariyer yolunuz üzerinde daha büyük bir etkiye sahip olabilir. Venüs, Başak burcunda geri giden Merkür ile kavuşum yaptığından, iş akışınızı ve programınızı kontrol altında hissetmek için bu tür taahhütlerin bazı yönlerini gözden geçirmeniz gerekebilir. 27 Eylül Salı günü Başak burcundaki Merkür gerilemesi Oğlak burcunda geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığında geri bildirimlerinizi veya müzakerelerinizi gündeme getirmekten çekinmeyin. Dünyevi üçgen, iletişim ve teknik sorunlar nedeniyle çalışma dinamiklerinizdeki bazı yapısal sorunları bile ortaya çıkarabilir. Bir gün sonra İkizler burcundaki Mars, Kova burcundaki geri giden Satürn ile üçgen açı yaptığında gerçek iş arkadaşlarınızın kim olduğunu bileceksiniz. Haftanın sonunda Venüs, Terazi burcuna girecek ve sizi profesyonel düzenlemelerinizin artılarını ve eksilerini tartmaya teşvik edecek.


Koç Burcu 26 Eylül – 2 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu haftanın duygusal başlangıcı hoş bir notla bitiyor.

Hafta 25 Eylül Pazar günü, Venüs’ün Başak’ta ve rutin evinizin Oğlak’ta Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Terazi burcunda da bir yeni ay var. Bugün biraz gergin hissedebilirsiniz. Özellikle programınız ve aşk ilişkiniz söz konusu olduğunda, duygular köpürüyor. Birisi sizin için zaman ayırmıyor olabilir veya programınızı çok fazla ayarlamanızı istiyor olabilir. Bugün bu kişiye bir şeyler söylemeniz gerektiğini hissedebilirsiniz ve bir tartışma çıkabilir.

26 Eylül Pazartesi günü geri giden Merkür, Başak burcundaki Venüs ve alışkanlıklar eviniz ile birleşiyor. Artık sağlıklı alışkanlıklara odaklandınız. Spor salonuna geri dönebilir veya arkadaşlarınızla yürümek için erken kalkabilirsiniz. Bugün güne sağ ayakla başlayabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.