Koç Haftalık Burç Yorumları (19 Eylül – 25 Eylül Haftası)

Koç burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftası neler bekliyor? Koç burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 19 Eylül – 25 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 19 Eylül – 25 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başlangıcını ve sonunu görmezden gelin. Tüm en iyi kısımlar ortada olur. O kişi yeni patronunuz değilse, o kişi yeni patronunuz değilse, bu durumda tüm flört olayından uzak durmanız akıllıca olur. Bir yetişkin gibi davranın ve hafta sonu hayatın tüm pratik bölümlerine katılın. Faturalar ödendikten sonra daha mutlu olur ve sırtınızı okşamak için kullanmak için biraz paranız kalır. Bir arkadaşınız gözyaşları içinde ararsa, her şeyi bırakın ve gerekli güvenceyi sağlayın.


Koç Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, iyi bir ilerleme kaydediyorsunuz.

Hafta, 18 Eylül Pazar günü bir çift açıyla başlıyor. İlişkiler evinizde geri giden Merkür, kendi Koç burcunuzda Jüpiter’e karşı çıkıyor. Aynı zamanda Başak burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapar. Koç, bir yük treni gibi olabilirsin ve tamamen bulabileceğin en yüksek dağın zirvesine gitmeye odaklanabilirsin. Bugün, büyük bir projeyi tamamlama beklentileriniz var. Ve dağın zirvesine ulaşamasanız bile, yine de inanılmaz ilerleme kaydedeceksiniz.

19 Eylül Pazartesi günü Venüs Başak burcunda ve iş eviniz Uranüs Boğa burcunda üçgen açı yapacak. Gerçekten rutininizden başka bir şey yapmak istersiniz. Pazartesileri her zaman işe gidiyorsanız, bugün farklı bir şey yapmak istersiniz. Kalıcı olması gerekmese de bir değişiklik arıyorsunuz. Koç, bugün iş aramak ve onlara sahile gideceğini söylemek için harika bir gün.


Koç Burcu 19 Eylül – 25 Eylül Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ay enerjisi bu hafta masaya yumuşak, romantik bir hava getiriyor. Lady Luna, Kader Düğümleri ile tatlı bir yönü paylaştığı için kendinizi aşkın sizi nereye götürebileceğini hayal ederken bulacaksınız. Geleceğin içinde kaybolmak için kendinize izin verin ve evrenden oraya ulaşmanıza yardım etmesini istediğinizden emin olun.

Hafta ortası işler biraz daha yoğunlaşacak.

Duygularınızın kontrolü sizde değilmiş gibi hissedebilirsiniz. Kalbinizin istediği ile gerçekte elde ettiğinizle evlenmek boş bir hayal gibi gelebilir. Sakin kaldığınızdan emin olun ve özellikle de eski sevgilinizin veya eski sevgilinizin yeni biriyle görüşmeye başladığını öğrenirseniz, kendinizi sarmal hale getirmemeye çalışın. Hafta sonu moralinizi önemli ölçüde yükseltecek ve önümüzdeki yıl için iyimserliğinizle bağlantı kurmanıza yardımcı olacak. Mars’a faydalı bir bağlantı da motivasyonunuzu geri kazanacaktır. Yaz aylarında yaşamış olabileceğiniz herhangi bir romantik düşüşten hemen sonra ayağa kalkmanız için ihtiyacınız olan ilhamı veriyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.