Koç Burç Yorumları 6 Eylül 2022

Koç burcunun 6 Eylül 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 6 Eylül 2022 Salı günü neler bekliyor? Koç burcunun 6 Eylül 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 6 Eylül 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 6 Eylül 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 6 Eylül 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Eylül 2022 Salı Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Biri sana bir şey söylemeye çalışıyor, ama içinden çıkmıyor. Gittikçe daha fazla hüsrana uğrayabilirsin – ve onlar da öyle olacak – ama bu sefer üstünü ört.


6 Eylül 2022 Salı Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yaptığınız iyi karma yatırımlardan tatlı bir temettü almak üzeresiniz.


6 Eylül 2022 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Şiron ve kuzey düğümü gökyüzünde dengesiz bir görünüm oluşturduğundan, geçmişten gelen ve bugün hala sizi rahatsız eden ilişkiler veya etkileşimler yüzünden kendinizi hırpalamamaya çalışın. Neyse ki, Oğlak burcu ve mistik Neptün arasındaki tatlı bağlantı sayesinde, öğleden sonra yuvarlanmadan hemen önce bilinçaltınıza şifa getirirken psişeniz üzerindeki kontrolü geri kazanma fırsatınız olacak. Luna, Kova burcuna girdiğinde, içinizde yaşayan dehayı ortaya çıkarırken, arkadaşlarınızla ve etrafınızdaki dünyayla yeniden bağlantı kurduğunda bu gece bir değişim hissedeceksiniz.


6 Eylül 2022 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Astrolojide, gezegenlerimiz ve armatürlerimiz genellikle gökyüzündeki en güçlü ve önemli faktörler olarak görülür, Koç. Bununla birlikte, asteroitler kozmolojimize daha modern bir katkıdır ve insanlığın derinliklerini aydınlatan nüanslar gösterir. Bilgelik, strateji, diplomasi ve cesaretle bağlantılı bir asteroit olan Pallas, bize eril ve dişil arasında nasıl bir denge kuracağımızı gösteriyor. Bugün, güvenlik ve rahatlık ihtiyacınızı karşılamanıza yardımcı olacak Yengeç burcuna girecek. Özellikle aile ve ev içi konularda sezginizin arttığını fark edeceksiniz. O iç sesi dinle.


6 Eylül 2022 Salı Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün yapacak pek bir şey olmayabilir, Koç. Huzursuz bir ateş işareti olarak, hayatın önünüze çıkardığı her şeyle mücadele etme ruhunuz var. Ancak yapılacaklar listenizde sizi elbette ayın boşluğunda çalışmaya teşvik edecek hiçbir şey olmayabilir. Ay, sizi her şeyden daha yorgun hissettirebilir, bu nedenle enerjiniz tükenirse, bunun biraz kolay bir iş günü olduğu için rahatlamış hissedebilirsiniz. Neyse ki, ay bugün daha sonra Kova burcuna girdiğinde sosyal piliniz tamamen yeniden şarj olacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.