Koç Burç Yorumları 23 Eylül 2022

Koç burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü neler bekliyor? Koç burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 23 Eylül 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 23 Eylül 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Eylül 2022 Cuma Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sevgilini gerçekten dinlersen, aslında o kadar da çılgın olmadığını göreceksin. Bu, dedikleri her şeyi yapmanız gerektiği anlamına gelmez, ancak bir ateşkese yol açabilir.


23 Eylül 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hayatınızdaki insanlara ulaşın – sizin için ne kadar önemli olduklarını onlara bildirin.


23 Eylül 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bu sabah çok erken saatlerde Ay Başak burcuna giriyor ve sizi alışkanlıklarınızı ve rutinlerinizi gözden geçirmeye zorluyor. Bu arada Merkür, son zamanlarda kişisel veya profesyonel yaşamınızda yapmış olabileceğiniz hataları düzeltme fırsatı vererek, bakire burcuna geri döner. Bu titreşimler, özellikle niyetiniz daha dikkatli yaşamaksa, alışkanlıklarınızı ayarlamak için de harikadır. Ne yazık ki, tatlı Venüs ile aldatıcı Neptün arasındaki sert bir karşıtlık, asılsız kendinden şüphe uyandırabilir ve bu da aklınızda en kötü senaryoları oynamamanızı önemli hale getirebilir.


23 Eylül 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kayalık bir Merkür geri hareketinin ortasında, bir netlik anı buluyorsunuz, Koç. Kozmik habercimiz olan Zihinsel Merkür, yavaş yavaş güçlü güneşe doğru sürünerek geri dönecek – cazimi olarak bilinen bir zaman periyodu. Aniden, bulutlar dağılırken, aniden aklınızın net olduğunu ve içgörü ve ilham parıltıları kazandığınızı fark edeceksiniz. Merkür güneşin kalbinde durduğunda, kalpten konuşun – özellikle hassas konularda – çünkü hizalanmak istediğiniz kişi sizi gerçekten duyacak ve sizinle bağlantı kuracaktır. Bu derin enerjinin boşa gitmesine izin verme!


23 Eylül 2022 Cuma Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kiminle ve neyle uyumlu hissediyorsun, Koç? Merkür gerilemesi, ne yapmak istediğinizi veya kimlerle çalışmak istediğinizi farklı bir bakış açısıyla ortaya koyan profesyonel taahhütlerinizde eşitsizlikleri gündeme getirmiş olabilir. Güneş Terazi burcunda geri giden Merkür ile kavuşum yaptığında, profesyonel ortaklıklarınız ve düzenlemelerinizle ilgili bir tür atılım gerçekleştirebilirsiniz. Kısa bir süre sonra Merkür retrosu Başak burcuna geri dönecek ve iş hayatınızdaki programınızın akışını ayarlamanıza neden olacak. İş yerinde önemli dosyaları yedeklemek isteyebilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.