Koç Burç Yorumları 22 Eylül 2022

Koç burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 22 Eylül 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 22 Eylül 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Eylül 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün hüsrana uğramayın – ya da gerekiyorsa, göstermeyin. O kocaman gülümsemeniz kapıları açacak ve her şey başarısız olduğunda bile istediğinizi elde etmenizi sağlayacak. O kadar çılgın ki, çalışması gerekiyor!


22 Eylül 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yeni şeyler başlatmak ve yeni fikirleri keşfetmek için iyi bir zaman. Aklınız aç.


22 Eylül 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bugün büyük değişimler ortaya çıkacak, Güneş bu akşam uyumlu Terazi’ye girerken, sonbaharın şafağını işaret ediyor. Bu güneş enerjisi yerleşimi, önümüzdeki birkaç hafta boyunca güzelliğe, dengeye ve sevgiye öncelik vermenizi teşvik edecek ve kalbinizi ayarlamanızı ve dinlemenizi önemli hale getirecek. Bu arada ay, Aslan üzerinden yolculuğuna devam ediyor ve sizi stres atıp eğlenme havasına sokuyor. Bu kozmik iklim aşk hayatınıza biraz sıcaklık getirebilir, bu yüzden arzularınızın nesnesiyle biraz flört ettiğinizden emin olun.


22 Eylül 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gökyüzü bölümü olarak, ruh eşi mevsimi gibi hissedebilirsiniz, Koç. Bunun nedeni, büyük ışık kaynağımız olan güçlü güneşin Terazi’ye girmek için bir iz bırakmasıdır. Güneş yedinci ortaklık evinizde sizden gökyüzünde cızırdayan güneş ile, ikiz alev veya ayna ile dans etmek önümüzdeki ay sizin için en önemli öncelik olacaktır. Mevcut ilişkilerin üzerine bir mikroskop konulacak – iyi ya da kötü. Yaklaşık altı aydır veya elli yıldır birlikteyseniz, güneş ışığı şimdi size bir ekip olarak daha da iyi çalışma veya birlikteliğinize yeniden enerji verme şansı verecek.


22 Eylül 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Tembel bir iş günü geçirmekten çekinmeyin, Koç. Ay elbette tüm gün boştur, bu da “omph” dan yoksun olabileceğinizi düşündürür. yaratıcı çabalarınıza ve projelerinize dalmanız gerekir. Şans eseri, güneş karşı burcunuz olan Terazi’ye gireceği için iş ilişkileriniz ile özellikle bağlantılı hissedeceksiniz. Terazi sezonu boyunca profesyonel taahhütlerinize odaklanın. Denge bulma ve karşılıklılık sağlama fırsatları ortaya çıkabilir, bu nedenle ortaklıklarınızı ve düzenlemelerinizi düzeltmek için güneş enerjisini kullanın. Ancak, müzakere ederken iş arkadaşlarınızla biraz barışı korumaya çalışın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.