Koç Burç Yorumları 18 Eylül 2022

Koç burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü neler bekliyor? Koç burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 18 Eylül 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 18 Eylül 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Eylül 2022 Pazar Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İyi enerjiniz harekete geçmeyi gerektirir – anında! İşleri çok fazla düşünmeyin, yoksa karıştırma ve eğlenme şansını kaybedersiniz. Hatırlayabileceğinden çok daha fazla insanla tanışacaksın.


18 Eylül 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Romantizm becerileriniz en iyisi olmayabilir, ancak bu sizi flört etmekten alıkoymamalı.


18 Eylül 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bu sabah erken saatlerde Ay Yengeç burcuna giriyor ve sizi duygusal ve hassas bir boşlukta bırakıyor. Ay, Merkür ve Jüpiter arasındaki sert bir t-kare, yanlış iletişimlerin orantısız bir şekilde patlamasına neden olabileceğinden, bu duygular romantik yaşamınızda en açık şekilde ortaya çıkacaktır. Kendinizi sevdiğiniz biriyle bir çatışma içinde bulursanız, duruma mümkün olduğunca diplomatik yaklaşmaya çalışın ve karşı tarafın durumunu anlamak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Neyse ki, gün gelişmeye devam ederken evinizi sıcak bir enerji dolduracak ve bu da iç mekanlarda rahatlamak için iyi bir zaman olacaktır.


18 Eylül 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür gerilemesi kasırgası devam ederken, kozmik habercimiz gökyüzünde geriye doğru hareket ediyor, Koç. Ancak bugün, Büyük Benefic olan görkemli Jüpiter ile dans ederken temiz bir nefes gibi olabilir. Aniden zihninizin, enerjinizin ve ruhunuzun uçsuz bucaksız ve parlak olduğunu hissedebilirsiniz! Kozmik habercimiz, güneş enerjisiyle ilgili yedinci evinizden geriye doğru kayarken, siz hala güneş ilk kimlik evinizde, yani burcunuzda dönen muhteşem Jüpiter varken. Parlak ve güçlü planlar ve fikirler hakkında tek ve tek kişiyle konuşun. Yeni bakış açıları tasavvur ederken ve coşkuyu kucaklarken bu iyimserliği benimseyin.


18 Eylül 2022 Pazar Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir değişiklik zamanının geldiğini düşünüyor musun Koç? Bir profesyonel olarak gerçek yörüngenizle yeniden bağlantı kurarken, Terazi’deki Merkür gerilemesi burcunuzdaki Jüpiter’in geri gitmesine karşı olduğu için bazı taahhütleri veya ortaklıkları gözden geçirmeniz gerekebilir. Muhalefet, geçmiş profesyonel düzenlemelerle yeniden bağlantı kurmayı ve yanınızda en iyilerle ilerlemek için mevcut olanları yeniden gözden geçirmeyi önerir. Başak burcundaki güneş aynı zamanda Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığından, iş hayatınızı etkileyen taahhütlerin sorumluluğunu alarak uyanmış bir güç duygusu hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.